Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Відео Спорт

Світловодські «Комети» — чемпіони України! Новина з фото Новина з відео

Світловодські «Комети» — чемпіони України!
Три важливих дня було в історіїї світловодського баскетболу з 2 по 4 квітня. Мало того, що наше місто удостоїлося честі на своїй території проводити фінальні ігри чемпіонату України "Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга" (дивізіон Б) серед юнаків 2007 року народження, так ще й жодної поразки не допустили вихованці Володимира Лисака, захищаючи честь Світловодська!


У спортивному комплексі імені Анатолія Тузовського у ці дні грали чотири команди: "Комети" (КДЮСШ м.Світловодськ"), спортивний баскетбольний клуб (м.Львів), міські команди Ізюму та Запоріжжя.

У перший день наші "Комети" обіграли команду Ізюму з рахунком 94:64. Другого дня світловодці перемогли львів’ян — рахунок 96:73. Окрилені успіхом, і в останній день змагань наші спортсмени не здали своїх позицій — гра із командою Запоріжжя завершилася вдало — 68:58. І як результат зусиль команди та тренера Володимира Лисака"Комети" — чемпіони України! Друге місце виборола команда Ізюма, Львів — на третьому, Запоріжжя — на четвертому місці.







Кращим гравцем фіналу визнано Ярослав Коса зі Світловодська. Троє наших гравців увійшли до символічної п’ятірки кращих, це Іван Власюк, Ярослав Конько, Ярослав Кос.



Коментуючи перемогу своїх вихованців, тренер Володимир Лисак сказав:

"Безумовно, я дуже радію цій перемозі, адже наступного року перед нашою командою відкривається велика перспектива змагатися серед 14 найсильніших команд України. Нашими суперниками будуть команди з міст — мільйонників, це або баскетбольні клуби, або школи олімпійського резерву. Участь у таких іграх — вже перемога для команди звичайної дитячо-юнацької школи з маленького міста, але ми будемо боротися за перемогу. У моїх вихованців є потенціал, вони достойні грати у великому спорті і таким чином прославляти свою школу, своє місто!"


Володимир Лисак щиро дякує за фінансову підтримку розвитку баскетболу підприємцю Віктору Королю і відзначає, що його особиста присутність на змаганнях (разом з дружиною) на фінальній грі, надихнула команду на перемогу. Він також дякує міському голові Андрію Маліцькому, його заступниці Юлії Орловій, директору КДЮСШ Василю Морозу за допомогу в організації змагань, а батькам гравців — за постійну підтримку команди та своїх дітей.

"Будемо рухатися вперед, розвиватися і перемагати!" — випромінює оптимізм талановитий тренер.


Вітаємо переможців: Даніл Арендаренко, Єгор Бутенко, Іван Власюк, Костянтин Естерлейн, Микола Каспров, Нікіта Кодак, Ярослав Конько, Ярослав Кос, Олександр Мережа, Владислав Ожерельєв, Кирило Роженко, Дмитро Фощій, Віктор Халявка, Максим Яременко.
Світловодські «Комети» — чемпіони України!
Світловодські «Комети» — чемпіони України!
Світловодські «Комети» — чемпіони України!
Світловодські «Комети» — чемпіони України!
Світловодські «Комети» — чемпіони України!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top