П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

У Світловодську поліцейські встановили особу підозрюваного, який незаконно заволодів автівкою Новина з фото

У Світловодську поліцейські встановили особу підозрюваного, який незаконно заволодів автівкою
Ним виявився 44-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини. Наданий час особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
^ Реклама ^

6 квітня до відділення поліції №1 (м.Світловодськ) надійшло повідомлення відгромадянина про те, що невідома особа незаконно заволоділа вантажним фургоном "Мерседес Спрінтер", який знаходився у зачиненому гаражі на території домоволодіння.

"Як встановили поліцейські, підозрюваний викрав ключі від гаражу та замка запалення автомобіля. Вночі, чоловік незаконно заволодів автівкою, виїхав за межі міста та сховав транспортний засіб в одному з селищ Світловодського району. В результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місцезнаходження автівки", — повідомив начальник відділення поліції №1 (м.Світловодськ) Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами відділення поліції №1 (м.Світловодськ)
Олександрійського районного відділу поліції Кіровоградської області


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top