П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

«Зухвалі» знову непереможні! Новина з фото

«Зухвалі» знову непереможні!
Волейбольні баталії, а саме чемпіонат області серед дівчат 2006р.н. і молодші, який увійшов у офіційний календар обласних змагань і відбувся 13 березня на базі Світловодської КДЮСШ #1 проходив за підтримки обласного управління молоді і спорту та Кіровоградської обласної федерації волейболу. У ньому взяли участь шість команд.
^ Реклама ^

Ставши лідером своєї підгрупи, вже традиційно, вихованки Ірини Горобець у фінальній зустрічі за перше місце, відчули опір суперниць з Онуфріївської ТГ, але результат на табло не забарився. 2:0 і золота нагорода та чемпіонський титул знову у Світловодську!!!

Срібло взяла перша команда Онуфріївської ТГ, бронзу у "валідольному" поєдинку з Олександрівською ТГ віджала команда Кропивницького!

Але ніхто не залишився поза увагою. Солодощі отримала кожна команда-учасниця, а спеціальними призами були відзначені кращі гравці команд та тренери.

Почесними гостями чемпіонату були: керуюча справами міськвиконкому Тетяна Головачова; директор обласного ЦФЗН "Спорт для всіх", президент КОФВУ Дмитро Янчук; віце-президент КОФВУ, член ревізійної комісії ФВУ Геннадій Мельник.

Спортивне керівництво області було приємно вражене організацією проведення заходу, справедливим суддівством та гостинністю Світловодщини!
«Зухвалі» знову непереможні!
«Зухвалі» знову непереможні!
«Зухвалі» знову непереможні!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top