Середа, 08 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Як купувати люксову косметику в інтернет-магазині: 3 поради від експертів краси

Як купувати люксову косметику в інтернет-магазині: 3 поради від експертів краси
Здоров’я та стан шкіри обличчя й голови залежить не лише від генетики та регулярності догляду, але й від косметики, яку використовує жінка.

Не секрет, що дієвість засобів з мас-маркету значно завищена, адже за низьку ціну не можна отримати дійсно якісний продукт. Та якщо у вашому місті немає магазинів, де продають професійні засоби догляду за обличчям та волоссям, шукайте їх в інтернеті.

Як правильно вибирати преміальну косметику онлайн, особливо, коли купуєш її вперше? Це питання ми адресували консультантам інтернет-магазину Goddess.
^ Реклама ^

Де шукати якісну косметику

Уважно переглядайте сайти магазинів, аби упевнитися, що компанія є офіційним дистриб’ютором закордонного бренду. Наприклад, інтернет-магазин Goddess уповноважений реалізовувати засоби для волосся Davines в Україні. Косметика має сертифікати та свіжу дату виробництва. Цю інформацію розміщено на сайті, тож покупці можуть бути впевнені в оригінальності продукції.

До речі, у каталозі італійського бренду “Давінес” представлено понад 20 видів продуктів по догляду за шкірою голови та волоссям, що вирішують різні проблеми: випадіння, збереження кольору, щоденний догляд, формування зачіски тощо.


Який засіб мені потрібен?

Коли вибираєш засіб вперше, важко виділити окремий продукт, бо в онлайні їх продається безліч. Для початку визначтеся, що зараз вам потрібно: крем для обличчя, рук чи, може, маска для волосся? Також окресліть, для чого вам потрібен новий засіб: очищення, демакіяж, зволоження, живлення, тонізування, корекція зморшок тощо.

Зазвичай інтернет-магазини мають зручне меню для пошуку продукції, фільтри пошуку, сортування товарів за ціною.


Увага на складові: чи підходить вам цей засіб

Як купувати люксову косметику в інтернет-магазині: 3 поради від експертів краси

Цей пункт легко розібрати на прикладі. Розглянемо пінку для вмивання з екстрактом чайного дерева від доктор джарт (Jart+). Розглянемо складові компоненти: більшість з них природного походження та гіпоалергенні, а саме - екстракт листа чайного дерева, олія листа чайного дерева, екстракт азійської центелли та квітів ромашки, та 4-терпінеол.

В описі цього товару міститься інформація, що пінка має лікувальний ефект, підходить для проблемної та чутливої шкіри. Тож якщо ви страждаєте від почервонінь, запалень, акне, цей засіб вам підійде.

Так само можна подивитися склад будь-якого косметичного продукту. Якщо на сайті магазину недостатньо інформації, немає опису, складу, це має вас насторожити. Експерти не рекомендують купувати косметику без знання її складу та принципу дії, лише тому, що порадила подруга, сподобалося пакування, підходить ціна та з інших необ’єктивних причин.

Краще звернутися до фахівців магазину за консультацією, якщо не впевнені на 100%, що засіб підходить для вашої шкіри чи волосся.

Отже, купувати косметику онлайн нескладно. Тим більше, це чудова можливість отримати косметичні засоби, які не продаються у місцевих крамницях, та забезпечити преміальний догляд вашому тілу.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top