Субота, 20 квітня 2024
Корисна інформація Новини компаній

Чому Apple MacBook Pro 13’’ 2020 – один із найкращих ноутбуків 2020 року?

Чому Apple MacBook Pro 13’’ 2020 – один із найкращих ноутбуків 2020 року?
Минулого року, окрім сенсаційного МакБуку з фірмовими процесорами М1, компанія Apple ще оновила лінійку MacBook Pro 13’’. Ноутбук став більш продуктивним, нарешті отримав нормальну клавіатуру та панель TouchBar. Спеціалісти магазину stylus.ua розповідають, чому варто звернути увагу на цю модель.


Сенсорна панель Touch Bar – це зручно

Замість клавіші Escape і ряду F1-F12 з’явилася сенсорна панель TouchBar. Вона допомагає відрегулювати гучність, яскравість екрану, викликати Siri. Також користувач отримує миттєвий доступ до функцій, програм і емодзі. На панелі завжди висвічуються функції, які можуть допомогти у роботі з програмою, з якою ви працюєте на даний момент.


Покращена безпека

В Macbook Pro 13’’ 2020 покращилися параметри безпеки. Ноутбук отримав сканер Touch ID з чіпом безпеки Т2. Тепер вся персональна інформація та будь-які інші дані захищені на всі 100%.


З’явилася технологія TrueTone

Із цією технологію знайомі користувачі iPhone. Вона відповідає за регулювання балансу білого кольору та температуру екрану в залежності від навколишнього освітлення. Більше не потрібно самостійно налаштовувати найбільш комфортний режим кольору на екрані кожного разу, коли змінюється освітлення.

Чому Apple MacBook Pro 13’’ 2020 – один із найкращих ноутбуків 2020 року?

Стереозвук для більш якісного звучання

Ноутбук отримав просунуті стереодинаміки, з якими звук став ще кращим. Насолоджуйтесь улюбленим саундом ще довше, слухайте музику в компанії з друзями. Гучності та об’ємності звучання вистачить навіть для невеликої хом-паті.


Покращена клавіатура "Метелик"

Якщо ви пам’ятаєте скандальну клавіатуру MagicBoard, на яку постійно скаржилися користувачі Apple, то повинні знати, що у MacBook Pro 2020 її немає. 13,3-дюймові MacBook Pro отримали поліпшену клавіатуру "Метелик" третього покоління, де немає проблем із залипанням клавіш та неточним відгуком.


MacBook Pro став ще продуктивнішим

Лінійка Pro 2020 року працює на 4-ядерному процесорі Intel Core i5 восьмого покоління замість 2-ядерного Intel Core i5 сьомого покоління. В ноутбуці реалізована технологія Turbo Boost, з якою максимальна частота роботи становить 3,9 Ггц, отже ви можете виконувати звичні задачі ще швидше. Додатково ноутбук оснащується SSD-диском на 128/256 Гб.

Ціни на 13,3-дюймові MacBook Pro стартують від 33 999 грн, і ця ціна повністю виправдовує технічне оснащення. Переглянути детальні характеристики та замовити вподобану модель можна на сайті stylus.ua за найвигіднішою ціною.

Партнери:


Top