П’ятниця, 19 квітня 2024
Новини компаній

Топ-5 брендів, які створюють кращі сковороди гриль

Топ-5 брендів, які створюють кращі сковороди гриль
Приготовані на грилі страви відрізняються особливим смаком: мінімум олії, натуральний смак продукту, тонкий аромат диму і характерні смужки на поверхні соковитого м'яса, рибки і овочів. Як купити сковороду гриль, що прослужить довго і допоможе створювати в домашніх умовах кулінарні шедеври?


Технології гриля

Для правильного приготування страви важливо створити в сковороді особливу температуру: до 260?С на початку приготування і в середньому 170?С в процесі основного обсмажування. Сильний жар запечатує верхній прошарок в м'яса та риби і зберігає всі соки.

Для гриля необхідні:
  • посуд з товстим дном;
  • рівномірний нагрів всієї поверхні, включаючи стінки;
  • підтримка температури всередині посуду після зниження інтенсивності нагріву.

Топ-5 брендів, які створюють кращі сковороди гриль

Характерні смужки сковорідок гриль прискорюють нагрівання поверхні, мінімізують контакт продукту з олією, передають м'ясу та овочам різну ступінь перегріву, щоб м'якоть не втрачала вологість і зберігала природну соковитість. Їжа у сковороді гриль не потребує постійного контролю. При подачі коричневі пласки гриля навіть на кабачках та цибулі виглядають апетитно.


Хто випускає кращі сковороди-гриль?

Ballarini. Італійська компанія виробляє професійне обладнання для ресторанів. Керамічні сковороди з напиленням KERAVIS витримує металеві лопатки, миття з абразивними засобами і нагрів до 450°С.

TVS. Італійський бренд, що відомий своїми високими технологіями. Композитна мінеральна сковорода з п'ятишаровим покриттям Quarzo Tek рівномірно розігрівається і не створює нагару.

VINZER. Власники індукційних плит стикаються з проблемою підбору посуду для гриля. Швейцарська компанія розробила сковороду з тришаровим покриттям Greblon С3. Напилення без пір, дуже гладке, сковорода використовується для індукційних плит і духовок.

BIOL. Український виробник створює сковороди з різними видами покриття. Професійні кухарі вважають кращим литий чавун: він не токсичний, добре розподіляє температуру, не боїться відкритого вогню і металу.

DeBuyer. Заснований у 1830 році французький бренд популярний в європейських ресторанах. Сковорода гриль Mineral B Element з високовуглецевої сталі покрита бджолиним воском - після 2-3 обсмажень посуд набуває чудові анти-пригарні і теплопровідні властивості, служить вічно.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top