Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Як обрати дитячі пелюшки Новина з фото

Як обрати дитячі пелюшки
Сучасний вибір дитячих пелюшок вражає: виробники пропонують різноманітні матеріали, розміри та вартість. Молоді батьки від такого асортименту можуть впасти в ступор. Щоб такого не сталось, ми розповімо, на що звернути увагу перед покупкою.
^ Реклама ^

Які критерії варто враховувати

Почати обирати дитячі товари варто за 2-3 місяці до пологів. Бажано, купити одну та перевірити за певними критеріями. Якщо товар полотно витримає випробування, можна закуповуватися. Ні – продовжуйте пошуки кращого. Ось на що варто звернути увагу:
  • натуральна тканина;
  • матеріал добре вбирає воду та не створює "парникового ефекту" на шкірі;
  • м'яка, ніжна текстура, яка не здавлює та не натирає;
  • виріб зберігає постійну температуру тіла новонародженого, тобто уникне перегріву або охолодження;
  • міцна тканина, яка витримує багаторазові прання;
  • виріб якісно оброблений по краях;
  • без швів, прикрас опуклих малюнків, аплікацій, бантиків і рюшів.

Матеріал – один з найважливіших показників якості. Якщо раніше використовували лише ситець і фланель, то сучасні виробники пропонують набагато більший вибір тканин, кожна з яких має свої переваги та недоліки. Обираючи ту чи іншу пелюшку, варто орієнтуватись на сезон та властивості матеріалу.

Футер, хутро та фланель ідеальні для зимового періоду. Але якщо у вас вже є теплий одяг, можливо, вам такі моделі не знадобляться. Для літа обирайте ситець, батист, трикотаж та кулірку – вони мають великий асортимент кольорів, розмірів, а також добре пропускають повітря та вбирають вологу.


Коли варто використовувати одноразові пелюшки

Одноразові пелюшки – це полегшення для молодих батьків, адже їх не потрібно прати та прасувати. Такі моделі підходять для будь-яких поверхонь: пеленальний столик, диван, ліжко тощо, та їх вкладають у фланель або трикотаж. Вони дуже зручні, під час прогулянки, у поліклініці та в гостях.

Попри їх практичність та універсальність, такі вироби мають певні недоліки. По-перше, вони поступаються тканинним за гігієнічними нормами, оскільки можуть містити синтетику. Щоб цього уникнути, зверніть увагу на їх матеріал: це повинна бути натуральна целюлоза або бавовняне волокно.

По-друге, їх регулярна купівля може зашкодити сімейному бюджету. Щоб цього уникнути, використовуйте їх лише тоді, коли це дійсно того варте. Також робіть розумні покупки. Наприклад, в інтернет-магазині Panama за цим посиланням https://panama.ua/categorys/76325/ ви знайдете пелюшки за доступною вартістю та безкоштовною доставкою у Світловодськ.

Одноразові пелюшки також стануть у пригоді, якщо ви вкладаєте малюка спати без підгузків. Завдяки ніжній поверхні та гелю, який відводить вологу від шкіри новонародженого, така модель подарує йому відчуття сухості та комфорту під час сну. Щоб обрати комфортні та якісні вироби для свого немовляти, зверніть увагу на відгуки.


Інші види пелюшок

Якщо ви хочете зберегти переваги одноразових та багаторазових пелюшок, зверніть увагу на ті, що не промокають. З однієї сторони вони покриті приємною на дотик махровою тканиною, а з іншої – тонкою клейонкою. Між цими двома шарами часто знаходиться гіпоалергенний антибактеріальний наповнювач. Додаткова перевага для батьків: такі вироби легко прати.

Ще одна сучасна модель – з широкими застібками. Завдяки такому крою, ви легко навчитесь сповивати дитину. Перевага таких виробів у тому, що асортимент їх дуже великий: виробники пропонують одноразові та багаторазові моделі різних розмірів і відтінків.

Рекомендуємо обирати пелюшки великого розміру, оскільки з малих немовля незабаром почне розгортатись. Зверніть увагу на моделі з розміром сторони від 0,75 м. Зручними вважаються квадратні фасони зі стороною 1,1 м або 1,2 м. Якщо вони виготовлені з фланелевого матеріалу, їх можна використовувати для сповивання і як простирадло для ліжка малюка.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top