П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Ортопедичний матрац з пружинами або без: що краще? Рекламний матеріал

Ортопедичний матрац з пружинами або без: що краще?
Досвідчені виробники меблів продають ліжко окремо від матраца: у всіх свої уподобання до жорсткості, пружності і висоті. І всі хочуть матрац не простий, а ортопедичний. Чим така конструкція відрізняється від звичайних і що краще - пружини або їх відсутність?
^ Реклама ^

Вирівняти хребет

Основне завдання ортопедичних аксесуарів для сну - підтримувати природне положення хребта і не допускати зміщення хребців. Результат: нормальна мікроциркуляція крові, немає обмеження хребетних корінців, ви прокидаєтеся свіжими, відпочивши, без м'язових болів.

В інтернет магазині МатраСон більшість покупців піклуються про здоров'я близьких і вважають за краще купить ортопедический матрас Днепр, Київ, Запоріжжя та невеликі міста України однаково доступні для доставки нового матраца службою Делівері або Новою Поштою.

З пружинами

Система залежних пружин "Bonnel" нагадує скручену сталевий дріт, цільну систему із з'єднаннями з скоб або дротяної скрутки. У блоці "Bonnel" 100-150 двоконусних пружин діаметром 6-10 см на 1м.

Альтернативний варіант на пружинах - "Pocket Spring", система з з'єднаних в єдиний блок незалежних пружин, кожна з яких закрита в особливий чохол:
  • "Pocket Spring" - пружини діаметром 2-6 см щільністю 220-320 шт. / 1м, кожна витримує до 5 кг ваги;
  • "Multi Pocket Spring" - щільність пружин 500-1100 шт. / 1м, витримують людини вагою до 160 кг, відчуваються як жорсткі, отримали високу оцінку ортопедів;
  • "Dual Pocket Spring" - в блоці 256 зовнішніх і 128 внутрішніх пружин на 1м. Ця система добре реагує на різну динамічне навантаження.

Ортопедичний матрац з пружинами або без: що краще?

Без пружин

Поролон високої щільності, або пінополіуретан пружний і еластичний, деякі виробники створюють матраци з рельєфом для додання додаткової динамічності. Латекс, або спінений каучук швидко повертає форму після натискання. Memory form - дрібнопористий синтетичний матеріал, що реагує на тепло тіла. Ці матеріали застосовують в пружинних конструкціях для комфорту сну.

Безпружинні матраци хороші як топпер: додатковий матрац для вирівнювання продавленого дивана. Багатошарові футони застосовуються в якості повноцінного спального місця. М'які прошарку з'єднують з кокосової койрой, яка підвищує жорсткість конструкції.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top