Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Будиночок для ляльок, як кращий подарунок на Новий рік дівчинці Рекламний матеріал

Напередодні новорічних свят все дорослі прочісують магазини іграшок для вибору подарунків. Відмінним варіантом для дівчаток стане покупка будиночка для її ляльок.
^ Реклама ^

На полицях дитячих магазинів можна відшукати безліч варіантів. Є скромні будиночки, а є справжні палаци, як у героїнь казок. Дорослі повинні знати улюблену ляльку дитини та купувати будиночок під неї і за розмірами, і за тематикою.

Ми заздалегідь проаналізували пропозиції магазинів (порівняти ціни) і вибрали по одній моделі в кожній ціновій категорії.

Люкс апартаменти

Dollhouse Grand View Mansion від Kidkraft - будиночок для ляльок в якому не проти оселитися і доросла людина. Перше, що кидається в очі - його розміри, так як покупка явно вимагає наявності вільного місця в кімнаті. Dollhouse Grand View Mansion налічує три поверхи і вісім кімнат. Тут є все, від санвузла до горища. Ціна: 9 048 грн.

Будиночок для ляльок, як кращий подарунок на Новий рік дівчинці


"Казковий стандарт"

Enchantimals лісовий будиночок олениха Дениси створений з казковому стилі, як і його власниця. Лялька йде в комплекті, але її може замінити і улюблена іграшка дитини. Двоповерховий будиночок яскравий і має оригінальний дизайн. Ціна: 2 798 грн.

Будиночок для ляльок, як кращий подарунок на Новий рік дівчинці


Практичний та мінімалістичний будиночок для ляльок

Bambi (Metr +) 6981 хоч і недорогий варіант, але дуже цікавий. Двоповерховий будинок, має кухню, вітальню, спальню та просторий балкон. У комплекті йде мінімальний набір меблів і стильний спортивний автомобіль рожевого кольору. Ціна: 883 грн.

Будиночок для ляльок, як кращий подарунок на Новий рік дівчинці

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top