Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта Наші вітання

Навіщо світяться зорі, мабуть тому, щоб кожен міг одного разу віднайти свою, — Антуан де Сент-Екзюпері Новина з фото

Навіщо світяться зорі, мабуть тому, щоб кожен міг одного разу віднайти свою, — Антуан де Сент-Екзюпері
У кожного з нас є людина, що своїм тихим сяйвом, як небесна зірка, вказує напрям життєвого вектора. Такими зорями, без перебільшень, є цьогорічні ювілярки ЗШ №1.
^ Реклама ^

У вересні 2020 року до першої школи Світловодська прийшла працювати заступником директора яскрава й неординарна особистість, досвідчений педагог-практик, вершитель і розбудовувач української освіти, людина щирої й багатої душі, берегиня багаточисельної родини, кохана дружина, любляча мати, турботлива дитина, вірна у дружбі й тверда у слові, працьовита й енергійна дочка синьоокого Поліського краю — Тамара Володимирівна Щербатко.

А протягом 32 років господарством, затишком, безпекою й комфортом нашого навчального закладу опікується Овчаренко Наталія Миколаївна — з великим серцем, мудра, вимоглива до себе й до інших, уболіваюча за колег і справу, безмежно любляча свою родину жінка, мати, бабуся.

Із упевненістю скажу, що 16 та 17 листопада з народинами наших іменинниць вітатиме потужна кількість людей, долі яких, у той чи інший спосіб, осяяло тепле проміння цих двох неперевершених жінок-зірок, що світять нині на небосхилі першої школи.

Колектив закладу шле палкі вітання з нагоди особистих дат наших колег!

З усіма сердечними побажаннями добра зичимо Вам, шановні ювілярки, здійснення мрій та нових задумів, щирого оточення в широкому колі вашого спілкування, надійного здоров'я, душевної гармонії та щохвилинної радості від життя! Нехай ще довго світло вашого досвіду допомагає знайти свою зорю тим, хто цього потребує!

З правдивою повагою
Ольга Климчук,
директор ЗШ №1 м. Світловодська,
за дорученням колективу.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top