Четвер, 28 березня 2024
Богдан Дроздов ТОП-новини

SVETLOVODSK.COM.UA — 15 років!

SVETLOVODSK.COM.UA — 15 років!

Сьогодні, 16 листопада, інтернет-виданню "Світловодськ" виповнюється 15 років!


Саме у цей день, 15 років назад, на нашому сайті з’явився перший матеріал, а потім другий, третій… і ось ви читаєте вже 13476-й матеріал!

Ідея створення першого у Світловодську інтернет-видання належить Тетяні Дроздовій. Під більшістю матеріалів на нашому сайті ви можете бачити саме її підпис. Її внесок у розвиток сайту неоціненний! Зараз Тетяна Іванівна — головна редакторка відомої у місті газети з багаторічною історією "Світловодськ вечірній", з якою ми тісно співпрацюємо. До речі, у "Вечірки" також є власне інтернет-видання, на якому ви можете знайти багато цікавих матеріалів, фоторепортажів тощо.

За всі ці роки ми якісно змінювалися: оновлювали зовнішній вигляд видання, його формат, функціонал, стиль матеріалів, подачу. Відвідували численні школи, форуми та семінари – вчилися у провідних фахівців у галузі журналістики.

Продовжуємо змінюватися й нині. Саме зараз ми працюємо над оновленою версією сайту, яка, ми сподіваємося, стане ще більш зручною для наших читачів. Якщо у вас є особливі побажання щодо зовнішнього вигляду та функціоналу оновленого сайту, пишіть: svetlovodsk@gmail.com

Звичайно, діяльність нашого видання була б неможлива без плідної співпраці з нашими рекламодавцями та партнерами. Щиро дякуємо їм за підтримку та запрошуємо до подальшої співпраці!

Щира подяка нашим авторам за творчий підхід до справи, креативність і відповідальність, ви — найкращі!

Конструктивна критика та поради наших читачів, статистика переглядів окремих матеріалів і тем, показали нам, що саме цікавить наших відвідувачів. Тож ми намагаємося робити для вас контент, який цікавить саме вас.

До речі, географія наших читачів постійно зростає. Нас читають на усіх без виключення континентах! Дуже приємно отримувати повідомлення від наших земляків, які крізь багато років пронесли пам’ять про рідну Світловодщину, регулярно відвідують наш сайт та усіляко підтримують наше видання (одні — добрим словом, інші — фінансово).

Залишайтеся з нами!

З повагою
Богдан Дроздов,
шеф-редактор інтернет-видання "Світловодськ"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top