Субота, 20 квітня 2024
Корисна інформація

Як залишитися максимально релевантним робочого місця

Як залишитися максимально релевантним робочого місця

Наш світ змінюється на цифровий. Все більше ми занурюємося у віртуальний простір інтернету: оплачуємо комунальні послуги, здійснюємо покупки, спілкуємося, працюємо. З появою нових умов і нових завдань надзвичайно затребувана у соціумі професія програміста набуває нової якості.


Навіть представники традиційних професій – лікарі і вчителі з появою комп'ютерів і інтернету дещо трансформували свої робочі функції. В Україні відбувається медична реформа і сталися кардинальні зміни: у кожному місті існує єдиний медичний центр, який надає медичні послуги незалежно від місця проживання пацієнта, змінилася роль сімейного лікаря і профілюючих спеціалістів медичного закладу.

З’явився зручний загальноукраїнський віртуальний сервіс – "Мій медкабінет", який допомагає кожному дистанційно знайти потрібного лікаря, без реєстратури та черг записатися до нього на консультацію. Важливим етапом реформування системи української освіти стало впровадження в освітній процес інноваційних методик і форм роботи. Досконале володіння інформаційними технологіями, пандемія COVID-19 зумовила умови переходу на дистанційне навчання. Цей виклик сьогодення підтвердив головну ідею Нової української школи: для досягнення успіху в дорослому житті у дітей потрібно формувати розуміння того, що вони повинні бути готовими до саморозвитку і навчання протягом усього життя. Наразі кожний, хто перебуває в соціумі, що стрімко розвивається, намагається якнайкращим чином реалізувати себе. Підвищити шанси кожного кандидата на свою реалізацію, виявляючи його навіть приховані здібності, даючи корисну інформацію і поради щодо вигідного працевлаштування, допоможе інноваційний віртуальний сервіс — рекрутинг з INDIGO Tech Recruiters. Детальніше про ці послуги дивіться на сайті компанії.

Як залишитися максимально релевантним робочого місця

Як підготуватися до викликів майбутнього

Звернемося до статистики. Працівники цієї сфери прогнозують, що в недалекому майбутньому відбудеться революція роботів, і машини виконуватимуть більше завдань, ніж люди. Ця ситуація створить 58 мільйонів нових робочих місць по всьому світу. Як можна адаптуватися до майбутньої перспективи.
Пристосуватися до нових умов зможуть тільки ті співробітники, які виробили навички безперервно вчити щось нове. У будь-якій галузі знадобляться такі надпрофесійні навички, які потрібно розвивати:
  • Програмування. Створення ІТ-рішень, управління автоматизованими комплексами, робота зі штучним інтелектом.
  • Системне мислення. Уміння сприймати елемент як частину системи, бачити закономірності і об'єднувати елементи за ознаками, відокремлювати головне від часткового. Працювати зі складними системами.
  • Навички міжгалузевої комунікації. Розуміння технологій і процесів в суміжних і несуміжних галузях, знання особливостей ринку для різних сфер.
  • Навички менеджменту. Вміння управляти процесами і проектами, знання принципів планування.
  • Клієнтоорієнтованість. Розуміння потреб клієнта, вміння працювати з запитами і знаходити потрібні рішення.
  • Мультикультурність і багатомовність. Вільне володіння англійською мовою, розуміння культурного контексту і національних особливостей інших країн.
  • Комунікабельність. Вміння налагоджувати контакт з іншими людьми, навички роботи в команді, розуміння принципів роботи як з великими колективами, так і з окремими фахівцями.
  • Багатофункціональність. Уміння працювати в режимі високої невизначеності і швидкої зміни завдань. Здатність правильно розставити пріоритети, прийняти рішення в умовах браку інформації, спрогнозувати ситуацію.
  • Здатність до творчості, розвинений естетичний смак.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top