П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

«КДЮСШ-Комети» другі у Кривому Розі та перші у Черкасах Новина з фото

«КДЮСШ-Комети» другі у Кривому Розі та перші у Черкасах
З 25 до 27 вересня включно світловодська баскетбольна команда "КДЮСШ-Комети" була запрошена брати участь у Всеукраїнському турнірі в Кривому Розі, а 3 та 4 жовтня юнаки відвідали турнір "Багряна осінь" у Черкасах.
^ Реклама ^

Турнір в Кривому Розі відбувся серед спортсменів 2006 року народження на призи майстра спорту міжнародного класу Ігоря Зайцева — гравця національної збірної України.

Учасники: команда ДЮСШ №5 (Кривий Ріг), СДЮСШОР №3 (Вінниця), БК "Хмельницький" (Хмельницький), БК "Нікополь-сіті" (Нікополь), СДЮСШОР №12 (Запоріжжя), "КДЮСШ – Комети" (Світловодськ).

У перший день світловодські спортсмени обіграли запорізьку команду з різницею в чотири очки (46:42), у другій грі обіграли БК "Хмельницький" на 86 очок (100:14). Другого дня гравці команди "КДЮСШ-Комети" обіграли команду з Вінниці на 32 очки (63:32), а нікопольську команду обіграли на 49 очок (81:32). Третього дня розгорнулася боротьба за перше місце. Світловодці боролися з командою господарів ДЮСШ №5. Важко було кометівцям протидіяти команді з Кривого Рогу і довелося поступитися першим місцем, програвши 17 очок (78:61).

За результатами змагань І місце посіла команда ДЮСШ №5 з Кривого Рогу, ІІ місце — "КДЮСШ-Комети" зі Світловодська, ІІІ місце — команда СДЮСШОР №12 із Запоріжжя. Кращим гравцем у Кривому Розі став світловодець Донат Кузнєцов. Переможці отримали медалі, грамоти та пам 'ятні призи з рук Ігора Зайцева.

На змаганнях у Черкасах прибули п’ять команд: з Умані, дві команди "Черкаські мавпи", дві команди зі Світловодська — "КДЮСШ-Комети 1" та "КДЮСШ-Комети 2". В останній день змагань світловодські баскетболісти "КДЮСШ-Комети 1" змагалися за третє та четверте місця і виграли у суперників 4 очки (64:60), а команда "КДЮСШ-Комети 2" змагалася з "Черкаськими мавпами" і виграла в них 7 очок (69:62).

За результатами змагань І місце посіла команда зі Світловодська "КДЮСШ-Комети 2", ІІ місце — команда Черкас БК "Черкаські мавпи" , ІІІ місце — світловодська команда "КДЮСШ-Комети 1". Кращими гравцями стали Донат Кузнєцов та Ярослав Кос. Діти отримали кубки, медалі та цінні подарунки.

Тренер світловодських баскетболістів Володимир Лисак дякує управлінню молоді і спорту за допомогу в організації поїздки на змагання, батькам та меценату Віктору Королю — за довіру і підтримку баскетболу у місті.

Наразі спортсмени очікують календар ігор на чемпіонат України.
«КДЮСШ-Комети» другі у Кривому Розі та перші у Черкасах«КДЮСШ-Комети» другі у Кривому Розі та перші у Черкасах«КДЮСШ-Комети» другі у Кривому Розі та перші у Черкасах«КДЮСШ-Комети» другі у Кривому Розі та перші у Черкасах


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top