Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Прокуратура готує апеляцію на рішення суду по обранню запобіжного заходу фігурантам кримінального провадження щодо порушення виборчого законодавства Новина з фото

Прокуратура готує апеляцію на рішення суду по обранню запобіжного заходу фігурантам кримінального провадження щодо порушення виборчого законодавства
Ленінським районним судом розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним прокурором, щодо обрання двом підозрюваним у порушенні виборчих прав, — кандидату на посаду голови одного з міст області та його спільнику, запобіжного заходу.
^ Реклама ^

Незважаючи на те, що прокуратура наполягала на триманні підозрюваних під вартою, суд постановив застосувати до затриманих фігурантів резонансного кримінального провадження міру запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання.

Наразі, на зазначену ухвалу готується апеляційна скарга. Прокуратура принципово відстоюватиме свою позицію в апеляційній інстанції і наполягатиме на обранні вказаним особам запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як ми повідомляли раніше, правоохоронними органами Кіровоградщини викрито кандидата на посаду голови одного з міст області, який намагався скористатися на місцевих виборах негативною виборчою технологією кандидата-двійника. Мешканець області, чинний депутат обласної ради, який зареєстрований як кандидат на посаду міського голови одного із міст, разом зі своїм спільником планували розпорошити увагу виборців і відтягнути під час голосування голоси від іншого кандидата. Кандидат в мери знайшов особу зі схожими анкетними даними іншого кандидата та запропонував за грошову винагороду зареєструватись кандидатом на посаду міського голови. Викрито вказаних осіб безпосередньо після реєстрації кандидата-двійника та передачі обумовленої винагороди.

Триває досудове розслідування.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top