Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Люди

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця Новина з фото

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця
Автомобілі з логотипом "PROFI" світловодці бачать на своїх вулицях по декілька разів на день. За понад рік роботи послугами професіоналів з благоустрою подвір’їв і осель скористалися сотні жителів Світловодщини та інших населених пунктів України. Керівник фірми Данііл Слободяник цього року вперше бере участь у виборах у ролі кандидата в депутати міської ради. Чому вирішив стати депутатом та який досвід має за плечима — у першому матеріалі із серії розповідей про Данііла.
^ Реклама ^

— Ми часто стикаємося з тим, що світловодці вважають, що ми з Кременчука, — розповідає 28-річний Данііл, — і від цього нам дещо образливо: ніби у Світловодську не може бути своїх професіоналів.

Родом я із села Вільного Світловодського району, але вже давно живу у Світловодську. Зі школи працював підсобником на будівництві, з часом став бригадиром, у 16 років взяв свій перший об’єкт і з тих пір працюю на себе. Спочатку працював сам, у процесі роботи створив бригаду.

Я бачив, які потреби у людей з благоустрою подвір’їв та помешкань, і додавав роботи з вирішення цих потреб до свого переліку послуг, паралельно закуповуючи інструмент і розширюючи бригаду. Масштабну роботу ми розпочали з лютого минулого року як ФОП Слободяник та ТОВ "ПРОФІ 2020".

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця

Відповідаю на телефонні дзвінки, зустрічаюся із замовниками, приймаю виконану роботу виключно я, адже особиста зустріч допомагає уникнути багатьох непорозумінь. Робочий день у мене розпочинається о п’ятій ранку, а закінчується пізно увечорі, так що телефонувати можна у будь-який час. На об’єкті працює і відповідає за роботу один з майстрів компанії.

Ми використовуємо сучасну техніку провідних світових виробників, яка є універсальною, багатофункціональною. Плануємо придбати нові види професійного обладнання, щоб розширити спектр наших послуг та вивести їх на новий рівень. Розширюється і коло наших замовників. Працівники "ПРОФІ 2020" працюють в уніформі з логотипом. У планах придбати інші комплекти одягу, а також взуття, щоб завжди виглядати на рівні.

Окрім Світловодська ми працюємо в Черкасах, Кропивницькому, Олександрії та Кременчуці (де, починаючи з демонтажу, здали під ключ магазин АТБ в одному з районів міста, а також збудували два "Маркетопти").

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця

Мій принцип у роботі: довести будь-яку справу до кінця. Цей принцип ми реалізовуємо у щоденній роботі, тому, наприклад, ми кажемо категоричне ні купкам сміття після себе, а також цей принцип я завжди застосовую й у відносинах із замовниками.

Я пройшов через усі види робіт, які надає наше підприємство: і з вишки дерева обрізав, і на кожній з машин працював. Тож знаю, як усе працює, і вважаю це єдино правильним шляхом до професіоналізму і виходу на рівень керівника. Коли в юності вже мав певний досвід і став виконробом, у мене з’явилося бажання керувати великою компанією, тільки не сидіти і кріслі, а щоб навколо усе рухалося і я рухався. Я радий, що моя юнацька мрія перетворилася у план, який зараз успішно реалізовується. Мало кому про це кажу, та відчуваю, що це ще не моя остання висота.

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця

Ніколи особливо не цікавився великою політикою, але у своїй роботі стикався з діяльністю депутатського корпусу Світловодської міської ради. "Депутати не зібралися…" Як це "не зібралися"? Чого "не зібралися"? Адже кожного разу багато містян чекають вирішення їх проблемних питань, очікують на отримання дозволу тощо. Не можу уявити, щоб хтось з моєї команди просто не вийшов на роботу.

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця
Данііл Слободяник


Та мій досвід контактування з владою не лише негативний. За короткий період свого існування ТОВ "ПРОФІ 2020" отримало досвід позитивної співпраці з місцевою та районною владою, виконуючи роботи з благоустрою Світловодщини. Мені сподобався підхід Павлівського сільського голови Миколи Панасенка. Нещодавно мій батько попросив мене допомогти прибрати на центральній вулиці у Вільному: покосити узбіччя і розчисти їх від чагарників. А після того, як ми зробили красу, Микола Васильович оплатив виконану роботу. Хоч ми робили це не для заробітку, та приємне таке ставлення, коли посадовець усвідомлює, що кожна робота має бути оплачена.

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця


Наше рідне місто потребує змін. Конкретних дій, а не порожніх балачок та обіцянок. Саме тому я, керівник фірми "Profi", з діяльністю якої знайомий, мені здається, кожен житель Світловодська, приймаю відповідальне рішення. Я балотуватимуся в депутати міської ради від партії "Батьківщина", щоби проблеми та бажання світловодців були почуті та вирішені.

Це моя перша участь у виборах у якості кандидата в депутати. Проаналізувавши діяльність партій, я зрозумів, що мені імпонує "Батьківщина", адже вона давно на політичній арені й має свій імідж.

Вірю, що зможу змінювати життя міста на краще. А віра — це уже половина справи. Я людина дії, а не слів, тож не даватиму обіцянок, а докладу всіх зусиль та зроблю все від мене залежне.

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця


"Profi 2020" надає послуги, тож щодня я спілкуюся із замовниками і вмію домовлятися. Але знайти спільну мову можна знайти тільки з тим, хто хоче її знайти. У роботі я найбільше ціную час, тому сподіваюся, що цього разу депутати будуть свідомими і дієвими, тож сесії відбуватимуться, а депутати ухвалюватимуть рішення на користь громади.

Єднаймося та разом зробимо наше місто кращим!

Долучайтеся до моєї офіційної сторінки у фейсбуці — facebook.com/dslobodyanyk

Принцип роботи Данііла Слободяника: довести будь-яку справу до кінця


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top