П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Спорт

Команда «SV 40» — фіналіст Кубку України з футзалу Новина з фото

Команда «SV 40» — фіналіст Кубку України з футзалу
З 2 до 6 вересня включно в Одесі, у спорткомплексі на березі Чорного моря, проходили змагання з футзалу на Кубок України серед ветеранів у категоріях 40+, 50+ та чемпіонат України серед ветеранів 60+. Світловодськ представила команда "SV 40" (капітан Володимир Щербина, тренер Віталій Мисяк, представник команди Ігор Дмітрієв).


У групу зі світловодською "SV 40" також входили команди "Володимирівка" (Волинська область), "Чорне море" (Одеса), "Ветеран Бахмач" (Чернігівська область) та "Олімп U-40" (Южноукраїнськ).

За результатами ігор перші дві команди, які виходять з групи, — у вищій лізі, а команди, які займуть третє і четверте місце, — перша ліга.

У перший день "SV 40" змагалася з командою "Володимирівка" (яка разом з командою "Чорне море", за результатами останніх років, є фаворитом змагань). Світловодськ програв супернику — 5:1. Друга гра з "Олімп U-40" для світловодців закінчилася, на жаль, також програшем (4:2).

Наступний день суперниками "SV 40" стала команда "Ветеран Бахмач". Світловодськ переміг суперників — 5:1. Здавалося, є чудовий початок, але вже друга гра цього дня невдала, бо світловодці поступаються одеситам з "Чорного моря"6:1.

У запеклій боротьбі між командами "Олімп U-40" та "Ветеран Бахмач", де останні перемогли, вийшла приємна несподіванка для світловодців, у команд набралося по три очки за перемогу і за різницею забитих і пропущених м’ячів команда "SV 40" посіла на груповому етапі цих змаганнях третє місце, вигравши лише одну гру. Представник команди Ігор Дмітрієв прокоментував перемогу одним словом: "Поталанило!"

Таким чином світловодська команда "SV 40" вийшла змагатися у першу лігу з командою "Олімп U-40", а також з командою "Глорія" (Одеса), "ШКЛО Яворів" (Львівська область). За результатами гри у півфіналі Світловодськ переміг "ШКЛО Яворів" (4:1), а "Олімп U-40" був переможений командою "Глорія".

У фіналі "SV 40" програла команді "Глорія" (8:2). Світловодськ став фіналістом змагань і посів друге місце у першій лізі (таким чином команда "SV 40" повторила досягнення світловодської команди "Лабіринт" минулого року, теж з командою "Глорія"). Команда отримала медалі та статуетку фіналістів.

Кращим гравцем команди було визнано Віталія Мисяка — тренера "SV 40". Віталію вручили маленький кубок та пам’ятний подарунок.

Світловодська команда футболістів висловлює подяку тим людям, які фінансово допомогли команді для участі у змаганнях. Дякують Владиславу Терещенку з команди "Лабіринт", який представляв Світловодськ в цьому році у змаганнях Кубок України 50+, але команда завершила змагання на груповому етапі; світловодцю Анатолію Сербину, який у чемпіонаті України серед ветеранів 60+ грав за команду "Гарант" Кременчуцького району Полтавської області, що серед 19 команд за серією пенальті посіла третє місце; депутату Світловодської міської ради Анатолію Шаповалу; директору стоматологічної клініки у Світловодську "Медгарант" Геннадію Мариненку; магазину "Домашня свинка", а також Максиму Дмітрієву з магазину "Компутерра" та приватному підприємцю Василю Квіташу.
Команда «SV 40» — фіналіст Кубку України з футзалу
Команда «SV 40» — фіналіст Кубку України з футзалу
Команда «SV 40» — фіналіст Кубку України з футзалу


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top