П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Тютюновмісні neo стіки для glo як альтернатива класичним тютюновим виробам Рекламний матеріал

Тютюновмісні neo стіки для glo як альтернатива класичним тютюновим виробам

На правах реклами.
Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.
^ Реклама ^

Пристрої для нагрівання тютюну glo™ постійно вдосконалюються, як і асортимент стіків* до них. Стіки neo для glo™ https://myglo.com.ua/products/neo-sticks познайомлять не тільки з класичним насиченим смаком та ароматом тютюну, але також можуть містити капсулу, що надає виробу абсолютно новий відтінок смаку. Стіки neo тютюнові призначені виключно для використання з девайсом gloтм і представлені в різних смаках.

Як працює капсула і навіщо вона потрібна

Крім глибоких тютюнових смаків, усе більшої популярності набирають стіки, здатні подарувати різноманітність, зокрема зі смаками міксу ягід, тропічних фруктів, із карамельними відтінками. Саме такими і є neo стіки, які містять спеціальну капсулу з ароматичними добавками. Ви можете використовувати стік, не натискаючи на капсулу, але коли вам захочеться чогось незвичайного – достатньо простого руху і смак стає яскравішим і більш насиченим.

Коли ми говоримо про тютюнові вироби, одразу уявляємо характерний специфічний смак і аромат, не сподіваючись на щось більше. Стіки для gloтм pro змогли об'єднати такі смаки, як класичного тютюну і різних ягід (червоних, чорних, або тих та інших одночасно), ментолу або цитрусів, із фруктовими нотками з карамельним присмаком. Стіки для gloтм формату neo підходять для пристроїв nano і pro.

Чи існують стіки з капсулою для glo™ hyper

Для користувачів glo™ hyper передбачений інший формат стіків, що містять на 30% більше тютюну, ніж стіки для попередніх моделей glo™. У цій лінійці можна знайти як стандартні тютюнові смаки, так і капсули зі смаком ментолу, ягід, тропічних фруктів. До того ж все розмаїття може бути доповнено підсолодженим фільтром, який робить сеанс з glo ще яскравішим. Фільтр із солодким присмаком використовується не тільки для стіків для glo hyper, його також можна знайти і у стіках формату nano.

Однак капсула — не єдина особливість стіків. Під час використання класичних сигарет можна помітити значну деформацію фільтра. При використанні стіків neo такої проблеми не виникає, адже вони мають спеціальний фільтр Premium Tube. Він не деформується під час сеансу і робить процес споживання нікотину без диму** більш гігієнічним.

Різноманітність продукції для glo™ не обмежується стіками. Для того, щоб користуватися пристроєм було ще комфортніше, в асортименті представлені аксесуари*** для девайсів, а також контейнери для утилізації стіків. Одним із практичних і яскравих доповнень до пристрою може стати органайзер, що дозволяє тримати разом девайс і пачку стіків, що особливо зручно під час подорожей або на прогулянці.

*Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.
**Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
***Ця продукція призначена для використання виключно з glo.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top