П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Влада

На День Незалежності України у Світловодську ніяких заходів не буде Новина з фото

На День Незалежності України у Світловодську ніяких заходів не буде
Так вирішила міська комісія з питань надзвичайних ситуацій, яка керується відповідними постановами Кабміну.


На с засіданні світловодської комісії з питань ТЕБ та НС, яке відбулося сьогодні, 21 серпня, основним питанням було обговорення того, як будемо святкувати День Українського Прапору і День Незалежності України 23 і 24 серпня відповідно… Зазвичай ці дні, а особливо, 24 серпня позначалися врочистими святкуваннями та народними гуляннями.

Нічого подібного цього року не буде. Звісно, через карантинні обмеження.

Але, щоб світловодці не були геть позбавлені відчуття свята, творчі колективи міського Палацу культури підготували святковий концерт, який буде транслюватися 24 серпня у ефірі ТРК "Веселка".

Прийняла комісія рішення і стосовно ще однієї дати. Сумної дати — 29 серпня. Саме на цей день 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам на Донбасі, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення і зазнали тяжких чисельних втрат.

…Масових скорботних церемоній цьогоріч не буде. Вирішено, що представники міської влади і світловодці, що боронили цілісність України на її сході відвідають могили хлопців-земляків, які віддали свої життя у борні на Донбасі.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top