П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Відео Авто

ДТП: Автомобіль збив молоду людину на пішохідному переході (ВІДЕО, ДОПОВНЕНО) Новина з фото Новина з відео

ДТП: Автомобіль збив молоду людину на пішохідному переході (ВІДЕО, ДОПОВНЕНО)
Учора, 17 серпня, близько 11:00, на перехресті вулиці Героїв України та провулку Індустріального сталася жахлива ДТП — водій автомобілю Chevrolet Epica збив молодого чоловіка на пішохідному переході.
^ Реклама ^

Про це інтернет-виданню "Світловодськ" повідомив читач, який став свідком цієї ДТП. Він також повідомив, що постраждалий отримав серйозні травми і був направлений до лікарні каретою "швидкої".



Як бачимо на відео нашого читача, пішохід усе зробив за правилами: дорогу переходив у спеціально визначеному місці з розміткою, спочатку переконався у тому, що його пропускає водій вантажівки і лише тоді почав переходити дорогу.

Зрозуміло, що водій Chevrolet Epica рухався містом з порушенням швидкісного режиму (50 км/год) і не встиг вчасно зупинити свій автомобіль, але свідки ДТП стверджують, що за кермом цього авто перебував місцевий житель і він напевно знав, що у цьому місці є такий небезпечний пішохідний перехід.

ДТП: Автомобіль збив молоду людину на пішохідному переході (ВІДЕО, ДОПОВНЕНО)

Варто зауважити, що ця ДТП сталася на пішохідному переході біля школи №10, яким буквально за два тижні (1 вересня) почнуть активно користуватися сотні дітей та дорослих. Тож треба терміново приймати усі можливі заходи безпеки. Як мінімум варто розмістити на цьому місці декілька "лежачих поліцейських", щоб усі без виключення водії транспортних засобів були змушені зменшувати швидкість руху своїх автомобілів.


***

Щоб дізнатися про стан потерпілого, ми звернулися до завідувача травматологічним відділенням Світловодської ЦРЛ Руслана Кулика. Лікар повідомив нашому виданню, що потерпілого з численними травмами одразу після ДТП направили до реанімаційного відділення. 18 серпня він прийшов до тями, адаптувався і його перевели до травматологічного відділення. Як тільки зроблять усі необхідні обстеження, відправлять до Кропивницького, адже важкий стан пацієнта через черепно-мозкову травму та багато інших травм – це рівень обласної лікарні. Про це повідомляє видання "Світловодськ вечірній".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top