Вівторок, 19 березня 2024
Корисна інформація

Стільчик для годування: питання безпеки

Молоді батьки завжди турбуються про свою дитину, вибираючи найбільш безпечні речі. Це стосується іграшок, одягу, меблів, аксесуарів. Безпечні моделі стільчиків для годування представлені на https://allo.ua/ru/stul-chiki-dlja-kormlenija/.


Безпечний матеріал дитячих меблів

Стільчик для годування: питання безпеки

Сучасні виробники використовують:
  • пластик;
  • метал;
  • дерево.

Не обов’язково вибирати лише стільці з дерева. Пластик та метал однаково безпечні для здоров’я, якщо дитячі меблі виготовлені по сучасним міжнародним стандартам. Саме такі представлені в інтернет-магазині Алло.

Стійкість стільчиків для годування

Діти з юного віку пізнають світ, тому інколи намагаються самостійно піднятися, розхитуються під час їжі. Стільчик для годування повинен бути стійким, щоб такі зусилля дитини не призвели до перекидання.

Виробники на відмінно справляються з цим питанням. Більшість стільців дитині взагалі неможливо перекинути навіть при великому бажанні.

Ремені безпеки

Практично кожна сучасна модель стільчика має ремені безпеки. Як мінімум це вертикальний ремінь, який не дає малюку зісковзнути вниз. Але часто його недостатньо. Якісні моделі мають одразу декілька ременів, які надійно фіксують малюка під час прийому їжі. При цьому комфорт не знижується. В сучасних стільчиках використовуються ремені, які нагадують паски безпеки в автокріслах.

Зовнішнє покриття

Зовнішня обшивка – м’яке покриття для максимальної зручності. Воно не повинно мати багато швів для комфорту дитини та простоти очищування. При виборі варто звертати увагу на натуральні матеріали. Це забезпечить провітрювання шкіри малюка.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top