Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Відео Авто

Рух транспорту по крюківському мосту буде обмежено до кінця літа Новина з фото Новина з відео

Рух транспорту по крюківському мосту буде обмежено до кінця літа
Транзитний транспорт буде спрямовано в об’їзд крюківського мосту через Білецьківку, Світловодськ, Недогарки, Піщане, у залежності від напрямку.
^ Реклама ^

Про це повідомляє офіційний сайт Кременчуцької міської ради, інформує svetlovodsk.com.ua.

З 29 липня по 1 вересня 2020 року АТ "Українська залізниця" проводитиметься ремонт деформаційних стиків на проїжджій частині мостового переходу через р.Дніпро у м.Кременчуці. У цей період буде обмежено рух транспорту по одній стороні мосту та організовано регулювання дорожнього руху.

На період ремонтних робіт для перевезення кременчужан Укрзалізницею введено додаткові потяги, які курсуватимуть з Кременчука до Крюкова і у зворотному напрямку. Проїзд у них для пільгових категорій громадян буде безкоштовним.

Транзитний транспорт буде спрямовано в об’їзд крюківського мосту через Білецьківку, Світловодськ, Недогарки, Піщане, в залежності від напрямку. На дорогах будуть встановлені відповідні знаки, а також інформація про те, що необхідність об’їзду, пов'язана із ремонтом мостового переходу. Регулюватимуть рух автотранспорту регулювальники та світлофори.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top