Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Здоров'я

СОVID-19 жителів Світловодщини оминає

СОVID-19 жителів Світловодщини оминає
Українці, тільки-но послабшали карантинні вимоги, геть втратили пильність. І як результат — крива захворюваності потяглася догори. А як у Світловодську? А у районі?


У багатьох на пам’яті підтвердження діагнозу СОVID-19 у немолодої світловодської подружньої пари та їхнє транспортування до інфекційної лікарні, що в Олександрії 27 квітня.

Більше подібних випадків, пов’язаних із коронавірусом — Бог милував, повідомила нам головлікарка міського ЦПМСД Людмила Шумейко… 15-20 аналізів щотижня відправляється зі Світловодська до Кропивницького на ПЛР-тестування. І всі вони є негативними.

Спокійна ситуація спостерігається і в Світловодському районі. Навіть, спокійніша, аніж у райцентрі — жодного позитивного результату з понад 40 ПЛР-тестувань. Та й тестування ці проходять не громадяни, які викликають підозру на цю небезпечну хворобу, а призовники, що проходять медогляди у військкоматі, повідомила нам головлікарка вже районного ЦПМСД Світлана Березюк.

…А оте подружжя із Світловодська, одужавши, вже давно повернулося додому. І вірусної загрози для суспільства не становить.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top