П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Аромати Versace: італійська пристрасть у кожному флаконі

Versace – один з найвідоміших у всьому світі брендів. Це Модний дім з унікальною та безпомилковою ідеєю. Він був заснований у 1978 році Джанні Версаче, який вже з юнацьких років був дуже прогресивною та ексцентричною людиною. Він всього за кілька років зміг здобути статус харизматичного всесвітньо відомого дизайнера, вийшовшого за рамки традиційних уявлень про моду. Так вже всередині 80-х Versace став провідним міжнародним бьюті-брендом таі символом італійської розкоші, непідвладною плину часу. Але окрім гардеробу, Джанні вирішив розширити свої роботи й ароматами.

^ Реклама ^

Кожен аромат, який створений Versace – це унікальна та неповторна композиція. Вони створюються у співпраці з парфюмерами зі світовим ім’ям та поєднують в собі найкращі класичні практики, любов до традицій, змішаних з провокативністю, сміливістю, пристрастю до просування моди в майбутнє.

 

Перший парфюм Versace – Gianni Versace for Women – був створений у 1981 році. Сьогодні весь асортимент – це понад 50 туалетних і парфумерних вод для жінок, чоловіків та унісекс-аромати. Парфумерні композиції Versace за визнанням критиків – це нестримні букети з вираженим італійським темпераментом. Познайомитись з бестселлерами Модного дому можна тут: https://makeup.com.ua/brand/28669/

 

Новинки 2020: ексклюзивна лінія Atelier Versace

Фрагрантика Версаче поповнилась унікальною колекцією з шести ароматів унісекс. Вони втілюють в собі абсолютну відданість досконалості. Це і неординарний вибір інгредієнтів, інноваційна техніка купажу, вишуканий дизайн флаконів та ручна робота. Кожен з шести парфумів може похвалитися виготовленою вручну флаконом та написаним позолоченою фарбою назвою композиції, крафтовою коробочкою, декорованою теж вручну та дзеркальною вставкою з логотипом Atelier Versace, теж витриманого у золотих тонах. Отже, знайомимо з представниками колекції: 

 

  • Cédrat De Diamante: цедра італійського лимона, рожевого грейпфрута, натурального дерева, кедра, ветивера. Натхненний Середземним морем, парфум охоплює нотки рожевого грейпфрута та природного дерева, підсиленого ароматним кедровим деревом та ветивером. Його родзинка – яскраві ноти серця з італійського лимону, виражені сильніше, ніж традиційні цитрусові ноти. 
  • Éclat De Rose: марокканська троянда центифолія, амбра, бурштин, спеції, дерево, тютюн та мускус. В “серці” парфюма – олія марокканської троянди Centifolia. Її ніжні квіти збирають виключно вручну в перші ранкові години, потім – швидко обробляють для екстрагування аромату. Оксамитові акорди троянд доповнюються підписом амброю, яка розкриває та підкреслює грані бурштину, спецій, деревних нот. У шлейфі відчувається легкий слід листя тютюну та мускусу.
  • Jasmin Au Soleil: індійський жасмін, бджолиний віск, сіно, тютюн, лимон, кедр. Його особливість – квіти жасмину, що ростуть виключно в Індії, зібрані на самий схід сонця. Це дозволяє зберегти їх свіжість. Ніжний аромат білих пелюсток доповнюються бджолиним воском з Франції. Композиція містить бальзамічні та медові ноти з відтінками сіна і тютюну. Це додає парфуму легкий, бархатистий характер. Чуттєві тони підкреслюються освіжаючим лимоном та кедром. 
  • Figue Blanche: інжир, італійський мандарин, бергамот, неролі, пелюстки жасмину та троянди. Доволі ніжний аромат завдяки білим квітам, проте з незначною кислинкою цитрусових. Композиція як найкраще розкривається у ранкові та вечірні години. 
  • Santal Boisé: сандал та мох кіпріол. Зроблений із сандалового дерева Srilankan, молочний та бальзамічний аромат отримують з коріння та серця деревини. Кіпріол, ніжна квітуча мохоподібна рослина, надає букету парфуму виражений деревний, димчастий та ледь вудливий характер. 
  • Vanille Rouge: мадагаскарська ваніль, праліне, мускус, троянда. Солодкі тони супроводжуються пудрово-мускусним акордом. А у шлейфі він містить несподіваний трояндовий акцент. 

 

Versace – це фрагрантика з характером. Вона вирізняється з-поміж інших парфюмів. Вона дозволяє виразити індивідуальність. Виваженість букетів, відбірні складники, найкращі парфюмери, що створюють композиції – тільки невелика частина перевах цх ароматів. Варто відчути їх лише раз, щоб закохатись у них назавжди!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top