Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Рятувальники надають допомогу по здійсненню дезінфекційних заходів у Світловодську Новина з фото

Рятувальники надають допомогу по здійсненню дезінфекційних заходів у Світловодську
У рамках комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції на території, визначеній Урядом України, рятувальники Кіровоградської області здійснюють протиепідемічну роботу.
^ Реклама ^

Так, за відповідним зверненням місцевих органів влади Кіровоградської області рятувальники проводять дезінфекційні заходи у населених пунктах у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях: зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, а також дороги, тротуари, приміщення різного призначення і прилеглу територію.

ЗА ТЕМОЮ: У Світловодську проводиться дезінфекція зупинок громадського транспорту

Спеціальним дезінфікуючим розчином, що є безпечним для здоров’я людей і тварин, із ранцевих пульверизаторів рятувальники у захисних костюмах обробляють кожне місце, де зазвичай спостерігається найбільше скупчення людей.

Сьогодні, 31 березня, у Світловодську вночі особовий склад та техніка 17-ї ДПРЧ надавали допомогу комунальним службам міста по проведенню дезінфекції проїжджої частини та тротуарів по вул. Героїв Чорнобиля, Богдана Хмельницького, Городоцька, Героїв України.

Рятувальники надають допомогу по здійсненню дезінфекційних заходів у Світловодську


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top