П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Команда «КремГЕС» — чемпіон Світловодська з футзалу Новина з фото

Команда «КремГЕС» — чемпіон Світловодська з футзалу
17 лютого у Світловодському міському спортивному комплексі імені Анатолія Тузовського відбувся "золотий" матч чемпіонату міста з футзалу між командами "КремГЕС" та командою села Григорівки Світловодського району.
^ Реклама ^

У чемпіонаті, який тривав два місяці (січень-лютий), брали участь 8 команд: Світловодська КДЮСШ№1 (представник Юрій Василенко), команда "СВ-40" (представник Володимир Чирочка), "КремГЕС" (представники Сергій Царственний та Андрій Сириця), "Рятівник" (представник Володимир Григор’єв), команди із селища Власівки — "Дніпро" (представник Сергій Григоренко), "Командор" (представник Роман Григор’єв), а також команди з села Григорівки (представник Микола Якимець) та села Павлівки (представник Сергій Куйовда).

Команда "КремГЕС" та команда Григорівки набрали однакову кількість очок, саме тому і було проведено між ними "золотий" матч. На вирішальну гру було запрошено суддів з Кременчука. З рахунком 3:2 перемогу одержала команда "КремГЕС" і стала володаркою великого перехідного кубка чемпіонату міста Світловодська та малого на постійне зберігання. За друге місце команда села Григорівки та за третє — власівська команда "Командор" також отримали кубки відповідно до зайнятого призового місця.

Кращим суддею змагань було визнано Олександра Кірєєва, кращим гравцем — Василя Квіташа, кращим бомбардиром — Максима Тиновця, кращим воротарем — Богдана Федорова. Їм вручили пам’ятні статуетки.
Команда «КремГЕС» — чемпіон Світловодська з футзалу
Команда «КремГЕС» — чемпіон Світловодська з футзалу


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top