П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Марк Медяник та Джад Михайловський вперше відвідали тренувальні збори у Коломиї Новина з фото

Марк Медяник та Джад Михайловський вперше відвідали тренувальні збори у Коломиї
Двоє вихованців Світловодської КДЮСШ №1 — Марк Медяник та Джад Михайловський — днями повернулися з двотижневих навчально-тренувальних зборів найсильніших боксерів серед юнаків збірної команди України 2006-2007 років народження, а також турніру боксерів України пам’яті заслуженого майстра спорту Андрія Федчука.


Тренувальні збори тривали з 22 листопада до 4 грудня включно. Марк Медяник та Джад Михайловський увійшли до 67 найсильніших спортсменів 2006-2007 років народження і отримали офіційне запрошення за підсумками чемпіонату України у Бердянську. Тренувальні збори світловодці відвідали вперше і, як виявилося, були на рік молодші за більшість присутніх спортсменів, але змогли витримати нелегкі фізично і психологічно тренування.

З 5 до 8 грудня світловдські боксери брали участь у турнірі пам’яті заслуженого майстра спорту Андрія Федчука. Марк Медяник змагався у категорії 38,5 кг і в першому бою програв за вихід в півфінал дворазовому фіналісту чемпіонату України з Коломиї, так і не змігши увійти у трійку переможців. Джад Михайловський змагався в категорії 56 кг, зміг впевнено виграти перший бій, а вже у півфіналі поступився дворазовому чемпіону України і чемпіону Європи з Донецька і за результатами посів третє місце.

Тренер світловодських боксерів Олександр Дорошенко результатами Джада у турнірі задоволений, бо хлопець зміг посісти третє місце серед суперників на рік старших. Розповів, що його вихованці входили у призові місця чемпіонату України, але за останні 6 років Джад Михайловський перший, хто зміг стати чемпіоном України. Також подякував за допомогу в організації поїздки Олегові Пишному, Олегові Медянику та Олександрові Покорі.

Марк Медяник та Джад Михайловський вперше відвідали тренувальні збори у Коломиї
Марк Медяник, Олександр Дорошенко, Джад Михайловський


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top