П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Кримінал

Суд обрав запобіжний захід Московському Новина з фото

Суд обрав запобіжний захід Московському
Світловодський міськрайонний суд обрав запобіжний захід Сергію Московському, який підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень щодо неправомірного відчуження майна громади тощо.


Суддя-спікер Світловодського міськрайонного суду Віталій Іващенко з цього приводу повідомив нашому виданню таке:

— Вчора, 21 листопада, до Світловодського міськрайонного суду надійшло клопотання слідчого СВ Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області, погоджене з прокурором Світловодського відділу Знам'янської місцевої прокуратури, про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, підозрюваному в скоєнні кримінальних правопорушень, відповідальність за які передбачена ч. 3 ст. 206-2, ч.2 ст. 28, ч.4 ст. 358 КК України Московському Сергію Володимировичу, в рамках досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за № 12019120270001134 від 08.08.2019.

Сьогодні, 22 листопада, о 10:00 суддя Світловодського міськрайсуду Юлія Макарова розглянула клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання генеральному директору СП ТОВ "Світловодськпобут" Московському С.В.

У другій половині дня суддя ухвалила рішення. Клопотання слідчого задоволено, до підозрюваного Московського С.В. застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання із покладенням обов’язків, визначених п.п. 1, 2, 3, 8 ч.5 ст. 194 КПК України, а саме: прибувати за вимогою до слідчого СВ Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області; не відлучатися за межі міста Світловодська та Світловодського району Кіровоградської області без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд, залежно від стадії кримінального провадження, про зміну свого місця проживання та роботи; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

— Чому запобіжний захід для Сергія Московського обрано значно пізніше, ніж для Валентина Козярчука, який є фігурантом цієї ж справи?

— Попереднє клопотання слідчого було повернуто на доопрацювання через помилки.

— Чому до цього часу не обрано запобіжний захід Олександру Яременку — фігуранту цієї ж справи?

Відповідь судді-спікера, гадаю, здивує багатьох:

— Світловодським міськрайонним судом це питання не розглядалося, бо жодного клопотання до суду не надходило.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top