П’ятниця, 29 березня 2024
Спорт

Заніздра, Чирочка, Нотаріус, Сербин у складі ВФК «Гарант» змагалися за Кубок України Новина з фото

Заніздра, Чирочка, Нотаріус, Сербин у складі ВФК «Гарант» змагалися за Кубок України
У селі Білозір’ї Черкаської області 6-8 листопада тривав турнір на Кубок України з футзалу серед ветеранів 55 років і старших. У змаганнях брали участь світловодські гравці — Юрій Заніздра, Володимир Чирочка, Ігор Нотаріус та Анатолій Сербин, які були запрошені у склад ветеранського футбольного клубу "Гарант" міста Кременчука Полтавської області (тренер Андрій Горячковський, президент клубу Анатолій Веселовський).


Участь у змаганнях брали 16 команд, які було розділено на чотири підгрупи. Кременчуцька команда "Гарант" змагалася з командами "Ізотоп" (Нова Каховка), "Кодима" (Одеса) та "Сміла" (Сміла). Увійти до вищої ліги кременчуцькій команді "Гарант" не вдалося, бо у 1/4 фіналу поступилися донецькій команді "Союз". "Гарант" продовжив змагання у першій лізі, де переміг команду "Чорне море" з Одеси (2:0), а у фіналі отримав перемогу з рахунком 6:2 над командою "Ніколь" міста Суми.

Кременчуцький футбольний клуб "Гарант" повернувся зі змагань з кубком за зайняте І місце у першій лізі, а кожен гравець команди був нагороджений медаллю.

Заніздра, Чирочка, Нотаріус, Сербин у складі ВФК «Гарант» змагалися за Кубок України



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top