Четвер, 28 березня 2024
Кримінал

Суд обрав запобіжний захід для директора КП "Добробут" Новина з фото

Суд обрав запобіжний захід для директора КП "Добробут"
4 листопада 2019 року слідчий суддя Ленінського районного суду м.Кіровограда розглянув клопотання слідчого відділу СУ ГУНП в Кіровоградській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно директора КП "Добробут", якому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального Кодексу України.


За версією слідства, 10.05.2013 громадянка Н. набула право власності на нежитлове приміщення, згідно договору купівлі-продажу, в цьому приміщенні присутні водопостачання, каналізація, система опалення та електропостачання. Договір з управління та утримання будинків, споруд та прибудинкових територій між громадянкою Н. та КП "Добробут" не укладався.

22.07.2019 за наказом директора КП "Добробут" до нежитлового приміщення, яке належить громадянці Н. відключено подачу води.

У період часу з 22.07.2019 по 01.08.2019 директор КП "Добробут" на прохання громадянки Н. здійснити підключення водопостачання до належного їй нежитлового приміщення відмовляв з підстав її вини у витоку води в кількості 1200 метрів кубічних та вартістю 35 000 гривень. Як пояснив підозрюваний витік вказаної кількості води необхідно оплатити в повному об’ємі громадянці Н. та кошти необхідно надати у готівковій формі йому особисто.

На відмову громадянки Н. надавати кошти підозрюваному, він за своїм наказом, як директор КП "Добробут" відключив подачу електроенергії до нежитлового приміщення громадянки Н.

15.10.2019 о 10:00 між підозрюваним та громадянкою Н. у службовому кабінеті підозрюваного відбулась зустріч, під час якої він з метою приховування одержання неправомірної вигоди, маскуючи під цивільні правовідносини, схиляв громадянку Н. на підписання будь-якого документа на підтвердження законності одержання неправомірної вигоди. Враховуючи необхідність відновлення нормальної господарської діяльності, подальше надання вказаних комунальних послуг представниками КП "Добробут", громадянка Н. вимушена була підписати складений підозрюваним документ та передала останньому кошти в сумі 35 000 гривень.

За результатами повного і всебічного судового розгляду, допитавши свідка, слідчий суддя ухвалив клопотання слідчого – задовольнити частково та застосувати відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та покласти на підозрюваного до 16.12.2019 наступні обов’язки:
  • Прибувати до слідчого, прокурора та в подальшому до суду за першою вимогою;
  • Не відлучатися із населеного пункту, у якому він зареєстрований та проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду;
  • Повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання.
  • Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Кропивницького апеляційного суду протягом п’яти днів з дня її проголошення.

Прес-служба Ленінського районного суду м.Кіровограда


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top