Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Корисна інформація

Статистика квітня: народження — 19, смерть — 90

Статистика квітня: народження — 19, смерть — 90
Світловодський міськрайонний відділ ДРАЦС надає відомості про державну реєстрацію новонароджених у квітні місяці 2019 року.
^ Реклама ^

По місту Світловодську: Черненко Аліса, Марченко Тімур, Устянська Ангеліна, Рафальський Макар, Шафрай Тімур, Захаров Нікіта, Старча Захар, Тонконог Іван, Їгітер Асіят, Коломойцев Сєвєрін, Кунченко Іван, Боката Марія, Ломонос Софія, Рава Сніжана.

По смт. Власівка: Огороднік Максим, Попельницька Таїсія.

По Світловодському району: Осика Мілана (с.Павлівка), Трибко Володимир (с.Григорівка), Савута Матвій (с.Подорожнє).

З них 15 діточок народилися у батьків, які перебувають у шлюбі, 2 — у одиноких мам та 2 зареєстровані за спільними заявами батька та матері дітей про визнання батьківства. Через запроваджений МінЮстом сервіс безпосередньо у пологовому відділенні Світловодської ЦРЛ протягом квітня батькам було видано 15 свідоцтв про народження дітей.

Кількість складених актових записів цивільного стану по видам за квітень місяць 2019 року: народження 19, смерть 90 (59 місто, 14 Власівка, 17 Світловодський район); шлюби 15 (14 місто, 1 Власівка), розірвання шлюбів 5 та проставлено 7 відміток про розірвання шлюбу на підставі рішень суду, 2 зміни імені, поновлено 1 актовий запис про народження та 1 про смерть.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top