П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Відео Культура

Ольга Сумська Козярчуку: «Так а дороги будуть?!» (ДОПОВНЕНО) Новина з відео

Ольга Сумська Козярчуку: «Так а дороги будуть?!» (ДОПОВНЕНО)
Вчора, 11 квітня, у Світловодському міському Палаці культури актори сучасного українського театру презентували виставу "Майстер та Маргарита" головну роль у якій зіграла народна артистка України Ольга Сумська.
^ Реклама ^

Неперевершена гра акторів викликала лише позитивні емоції та схвальні відгуки глядачів. Бурхливі оплески, вигуки "Браво!", "Дякуємо" та "Молодці!", море квітів…

До численних привітань приєднався і міський голова Валентин Козярчук, який подарував Ользі Сумській букет квітів… але замість цілком логічних для господаря слів подяки народній артистці та її колегам за чудову гру і просто за те, що своєю виставою вони збагатили культурний рівень світловодців, у притаманній йому манері він почав свій типовий монолог "про серйозне" (цитата – авт.) прямо зі сцени, без мікрофону.

Своїм експромтом мер міста неприємно здивував світловодських театралів (вартість квитків 120-200 грн). Глядачі почали оплесками та вигуками "Молодці!" (на адресу акторів), "Дякуємо Валентину!" (на адресу мера) припиняти його виступ. Ольга Сумська у свою чергу декілька разів голосно запитала Козярчука:

"Так а дороги будуть?! Будуть дороги?!".


Жодним чином не відреагувавши на питання Сумської Козярчук спробував закінчити свій спіч, чим викликав у глядача вже відвертий сміх. І лише бурхливі оплески та фанфари змогли припинити цей театр абсурду.

Козярчук двічі поцілував руку народній артистці та навіть вийшов з усіма акторами на традиційний уклін.




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top