П’ятниця, 19 квітня 2024
Культура

Нові перемоги Світловодської дитячої музичної школи Новина з фото

Нові перемоги Світловодської дитячої музичної школи
Участь у різноманітних творчих змаганнях — конкурсах, фестивалях є невід’ємною частиною роботи кожного навчального мистецького закладу. Це своєрідний іспит на рівень професіоналізму як для учнів, так і для викладачів. Багато років поспіль учні Світловодської дитячої музичної школи є переможцями не тільки обласних, а й Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів.


8-9 лютого 2019р учні нашої школи гідно представили м.Світловодськ на Міжнародному конкурсі “Зимова фантазія” в м.Києві. І місце Бойченюк Ангеліна (викл. Кіц І.В.), ІІ місце Бойченюк Георгій (викл. Кіц І.В.). І місце Кіц Тимофій (викл. Аблаєв В.В., конц. Кіц І.В.).

24 січня у Кропивницькому відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс-огляд творчості дослідників музичного мистецтва "Мейтусівські читання". Своє вміння, науковий пошук, лекторські навички демонстрували учні дитячої музичної школи. Серед учнів І вікової категорії "Перші кроки в музичній розвідці" Диплом ІІІ ступеня вибороли Яблуновська Ліза та Верлан Домініка (викладач Животовська С.М.).

2 березня 2019 р. проходив Всеукраїнський конкурс гри на народних інструментах "Провесінь". Загалом близько 250 учасників, учні музичних шкіл віком від 6 до 15 років взяли участь у конкурсі. Свою професійну майстерність у виступах показали і учні музичної школи м. Світловодськ.

В номінації "Народні інструменти. Гітара" I місце посів Шумейко Кирил (викладач Одінцов В.М.), в номінації "Бандура вокальна" IІІ місце отримала Левченко Віолета (викладач Петрашик С.В.), "Диплом з відзнакою" отримали Василенко Софія в номінації Бандура вокальна та Левченко Злата в номінації "Бандура інструментальна (викладач Петрашик С.В., концертмейстер Гулбіані Н.Г.)

3 березня 2019 р. Шумейко Кирил (викладач Одінцов В.М.), був запрошений взяти участь в концерті переможців Всеукраїнського конкурсу "Провесінь" в м.Кропивницький.

З 19- 21 березня 2019р відбувся ІІІ заключний тур обласного конкурсу "Паросток" м. Кропивницький.

Номінація: Оркестрові духові інструменти. Солісти
Гран-прі — Калашник Юрій (викладач Сандрак Л.М., конц-р Опрелянська Н.Б.).
І місце — Чорний Ярослав (викладач Сандрак Л.М., конц-р Опрелянська Н.Б.).
ІІ місце — Комарова Еліза (викладач Аблаєв В.В., конц-р Опрелянська Н.Б.).

Номінація: Фортепіано. Юний віртуоз
І місце — Лісіцька Анастасія (викладач Рев’якіна Г.М.).

Номінація: Вокально-хорове виконання. Ансамблі
ІІ місце — Вокальний ансамбль середніх класів (керівник Петраківська О.В., конц-р Павленко Л.І.).
ІІ місце — Вокальний ансамбль старших класів (керівник Петраківська О.В., конц-р Павленко Л.І.).

Номінація: Музично-теоретичні дисципліни. Музична література.
ІІІ місце — Жаров Михайло (викладач Животовська С.М.).

Дипломанти та учасники конкурсу:
Зеркаль Інна (викл. Бойко Н.О.), Романюк Марія, Алєксахіна Анна (викл. Гулбіані Н.Г.), Безугла Настя (викл. Рудь Т.Д.), Сороколєтова Настя (викл. Маланчій С.Г., конц-р Петрова І.М.).

23 березня проходив Всеукраїнський конкурс "Співограй" м. Кропивницький, де Диплом ІІ ступеню отримала Желаєва Міла (викладач Харкевич Т.В.).

24 квітня Калашник Юрій (викладач Сандрак Л.М., конц-р Опрелянська Н.Б.) матиме честь представляти наше місто на Гала-концерті серед кращих учнів області на сцені обласної філармонії м.Кропивницький.

Вітаємо наших учнів та викладачів з високими результатами. Велику вдячність висловлюємо батькам за підтримку та розуміння важливості естетичного виховання дітей. Бажаємо нових перемог, продовжувати вдосконалювати свій власний талант та досягати нових мистецьких вершин!

Заступник директора з учбово-виховної роботи
Наталія Явдик
Верлан Домініка
Віолета Левченко
Вокальний ансамбль середніх класів
Вокальний ансамбль старших класів
Злата Левченко
Кирил Шумейко
Ліза Яблуновська
Міша Жаров
Настя Безугла, Аня Алєксахіна, інна Зеркаль, Маша Романюк, Настя Лісіцька
Настя Лісіцька
Настя Сороколєтова
Соня Василенко
Юра Калашник
Ярослав Чорний, Ліза Комарова


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top