Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Відео Культура

Тетяна Піскарьова і Петро Чорний заспівали у Світловодську Новина з фото Новина з відео

Тетяна Піскарьова і Петро Чорний заспівали у Світловодську
Не завжди вдається відвідувати концерти українських зірок, але 17 січня пощастило наживо познайомитися з творчістю співаків Тетяни Піскарьової та Петра Чорного.
^ Реклама ^

Відчуття свята розпочалося вже з фойє Світловодського міського Палацу культури, бо охочих переглянути концертну програму від заслужених артистів України було багато (у Світловодську так не завжди).

Наша землячка Тетяна Піскарьова, яка родом з Малої Виски Кіровоградської області, добре підігріла публіку своїми відомими піснями і моєю улюбленою "Пісня солов’їна". Петро Чорний підірвав глядацьку залу, неймовірно захопив аудиторію: люди із задоволенням підспівували йому та віддячували оплесками. Сподобалося, що між піснями артисти розповідали про деякі моменти зі свого життя, а також про рідних та друзів. Петро Чорний представив глядацькій залі і товариша дитинства — скрипаля Сергія Фельцмана, який також брав участь у концерті. Усі могли розгледіти зірок, які охоче позували для фото і співали разом із залом.



За концертом не помітила, як пройшов час. Вдячна за піднесений настрій.

Своїми враженнями після концерту на своїй сторінці у Facebook поділилася і Тетяна Піскарьова, яка подякувала світловодським глядачам за неймовірний прийом. Приємно, що настрої й емоції артистів та глядачів співпали за енергетикою.
Тетяна Піскарьова і Петро Чорний заспівали у Світловодську
Тетяна Піскарьова і Петро Чорний заспівали у Світловодську


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top