Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Люди

Разом легше і титули здобувати Новина з фото

Разом легше і титули здобувати
Світловодчанин Євген Ігнатюк нині навчається на другому курсі Харківського авіаційного університету. 21 листопада він отримав титул "Містер СУЛА" (факультет систем управління літальними апаратами — авт.). Окрім особистої підготовки до конкурсу своїй перемозі Євген і його мама Олена завдячують підтримці світловодців, які активно включилися в інтернет-голосування і вивели студента на перше місце.
^ Реклама ^

Як розповіла мама ЄвгенаОлена Ігнатюк, викладачка суспільних навчальних дисциплін Світловодського політехнічного коледжу, Євген цього року закінчив коледж і вступив на ІІ курс ХАІ. Якщо подивитися фото із заходів коледжу, то майже на кожному можна побачити Євгена Ігнатюка, який любить активне і насичене життя, при цьому і навчається добре. Тому хлопець не оминув скористуватися нагодою і взяти участь у творчому конкурсі у виші.

За титул "Містер СУЛА 2019" змагалися 7 харизматичних і класних хлопців факультету. Окрім конкурсних завдань на сайті навчального закладу відбувалося голосування. Євген та його мама звернулися до знайомих з проханням підтримати. Це прохання підтримало й інтернет-видання "Світловодськ" (редактор Богдан Дроздов), розмістивши інформацію про земляка. Завдяки такій активності Євген набрав 93 голоси і з великим відривом переміг.

Разом легше і титули здобувати
Євген Ігнатюк


Олена Ігнатюк говорить, що, звісно, ще не подія всеукраїнського масштабу, але для неї із сином було дуже приємно, коли один за одним світловодці віддавали свої голоси і підтримували хлопця.

"Я не активна користувачка соцмереж, але можу сказати, що, як кажуть, на собі відчула силу фейсбуку. Дякую усім, хто голосував і писав у коментарях, зокрема викладачам коледжу та учителям школи №7, у якій навчався Женя. Така підтримка мене дуже розчулила, з вами я відчула, що я — частина громади. Дякую за цей резонанс і ЗМІ, а саме Богдану Дроздову".


Тепер Женя готується захищати честь факультету на щорічному заході "Містер ХАІ 2019". Він не знає, чи буде там інтернет-голосування, але підтримка світловодців йому не завадить у будь-якому випадку.

Разом легше і титули здобувати

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top