Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконкому

Благодійні гроші прилаштували. Липнева злива 2008 року наробила чимало лиха У Світловодську. Тоді секретар міської ради звернувся до співгромадян, міських установ та організацій, підприємців аби люди допомогли, хто чим може. У такий спосіб вдалося зібрати 2000 гривень. На черговому засіданні виконкому, що відбулося 19 березня, було вирішено направити ці кошти на часткову компенсацію аварійно-відновлювальних робіт на насосній станції водозниження №8.
Світловодці отримали норми споживання гарячої води. Члени виконкому також затвердили норми споживання гарячої води. Це стосується тих громадян, помешкання яких не обладнані засобами обліку. Отож, цифра складає: 3,6 м3 на одного мешканця на місяць (120 л. на добу). Ця ж норма буде застосовуватися й тоді, коли абонентам відшкодовуватимуться пільги та субсидії.
^ Реклама ^

Ударимо заходами по кризі! Криза, яка охопила не лише Світловодськ та нашу країну, змушує боротися з нею різними способами. Працівники міськвиконкому розробили ряд заходів (більше 50 позицій), що, на їхню думку, мінімізують вплив кризи та економіку міста. Серед запланованого проведення перевірок суб’єктів господарювання та роботодавців з питань легалізації заробітної плати та дотримання вимог трудового законодавства; запровадження на об’єктах інфраструктури міста суспільних та громадських робіт із залученням безробітних; будуть також заслуховувати керівників підприємств-боржників та, певно, відповідно карати; сприятимуть розширенню торговельної мережі міста товарами місцевого виробництва; контролюватимуть, аби не допустити необґрунтованого зростання торговельних надбавок на основну групу продовольчих товарів і т.д. і т. п.

Читаючи перелік повністю, ми захотіли знайти пункт, через який працівники виконавчого комітету (і редакції у тому числі) з позаминулої п’ятниці залишились без опалення і змушені працювати при температурі чи не +10О. Схоже, це пункт №31, і звучить він так: «Забезпечити жорстке дотримання режиму економії бюджетних коштів, економне використання енергоресурсів...»

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top