Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Фоторепортаж Відео Культура

Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО) Новина з фото Новина з відео

Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
31 серпня на Бульварному узвозі у Світловодську відбулася всеукраїнська битва діджеїв "Happy Day of the DJ", в якій, як на діджейському пульті, поєдналися конкурс для диск-жокеїв і гарна розвага для світловодців та гостей міста.


"DJ’s BATTLE" — спільний захід відділу культури і туризму Світловодської райдержадміністрації та народного депутата України Олеся Довгого, який підтримав незвичайну ідею. На конкурс до Світловодська прибули 7 діджеїв: DJ Affair (Ростислав Гапієнко) і DJ Zimba (Тетяна Зімбіцька) із Запоріжжя, DJ Andrew Beat (Андрій Ямполь) з Вінниці, DJ Mehancov (Олександр Механцев) з Миколаєва, DJ Fire Vovka (Володимир Зацепін) зі Світловодська, DJ Lady L (Любов Хасл), DJ S.M.I.T.E (Максим Середа) з Кременчука Полтавської області, щоб поборотися за грошовий приз — 8 тисяч гривень і великий український респект від голови журі DJ Sky (Олега Бочкура) — співавтора майже усіх реміксів для майже усіх зірок української естради. Музичний конкурс проходив у два етапи. У першій частині кожен діджей протягом 20 хвилин грав свій матеріал. Тут оцінювання відбувалося за трьома критеріями: техніка, матеріал і робота з публікою. За результатами оцінювання у фіналі зустрічалися діджеї, кожен з яких грав 10 хвилин, а потім журі визначало переможця битви.

Старт конкурсу оголосив головний суддя змагань DJ Sky:

"Мені дуже приємно, що ви запросили мене на цей конкурс діджеїв, сподіваюсь, що сьогодні ви побачите гарне шоу!"


Присутніх привітала помічник народного депутата Олеся Довгого Марина Саакян, яка побажала усім гарного настрою і попросила публіку не втомлюватися підтримувати учасників батлу оплесками. Світловодський діджей та театрал Дмитро Шкурін побажав перемоги найсильнішому, глядачам — гарного настрою і сказав:

"Давайте зробимо так, щоб це стало традицією".


"Буде спекотно!", "Дайте шуму!", "Що ви так мало пошуміли?", "Танці вітаються! Серйозно!" — саме такі максимально конкретні інструкції з поведінки на батлі видавав глядачам MC Max Hasl (Максим Хасл) з Кременчука, який не втомлювася дякувати нардепу Олесю Довгому і відділу культури і туризму Світловодської РДА за подароване свято.

Перші треки лунали ще по-світлому, тому глядачі дещо соромилися танцювати, а з настанням сутінок перші сміливі дівчата, самі не вірячи у свою сміливість, покинули місця в перших рядах і почали танці під сценою. Малюки під наглядом батьків пішли у хоровод, смішно похитуючись у такт музиці. Після цього конкурсу ніколи не повіримо словам, що розважальні заходи потрібні лише підліткам та молоді. Серед глядачів ми побачили бабусю 75+, яка пішла лише з середини програми, подружню пару 65+, яка веселилася, аплодувала і підспівувала знайомим мелодіям до оголошення результатів, подруг 55+, які увесь вечір протанцювали біля сцени під новомодні та старі хіти.

Набравши однакову кількість балів, у фінал вийшли троє: DJ Andrew Beat, DJ Fire Vovka та DJ S.M.I.T.E. Ставлячи як сучасну музику, так і улюблені пісні багатьох поколінь, серед яких "Весна" ВВ, "It’s my life" Бон Джові, "Highway to Hell" AC/DC, прихильність публіки та журі здобув DJ S.M.I.T.E з Кременчука. Голова журі DJ Sky запросив на сцену усіх учасників чемпіонату з діджейства, де кожному вручив диплом за участь. А привітала з перемогою та вручила DJ S.M.I.T.E сертифікат на 8 тисяч гривень помічник народного депутата України Марина Саакян.

Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
DJ Sky, Марина Саакян, DJ S.M.I.T.E


Як зазначив Олег Бочкур, журі охоче б нагородило MC Max Hasl, який відпрацював того дня на 1000%. Редакції не вдалося поговорити того вечора з Максимом, адже це інтерв’ю було б злочином: 4,5 години безперервного марафону від МС зробили цей захід! Його фірмові "ай-ай-ай", "ой-ой-ой" та "Світловодську, я люблю тебе!" неабияк веселили глядачів. Лише за один вечір усі отримали море музики від діджеїв, а ведучий встиг провести, рахуйте самі, — КВК ("Як казали раніше у комп’ютерному клубі: ваш час вийшов"), "Що? Де? Коли?" ("Як звали листоношу Пєчкіна?"), власний сольний концерт (виконавши а-капела "Твои глаза" LOBODA) та гротескну месу перед підсилювачем, який на певний час відмовився працювати.

І організатори, і журі, і конкурсанти, і глядачі дякували одне одному за музичний вечір і розходилися по домівках у гарному настрої.

Ми поспілкувалися з діджеями, аби розповісти вам про них та про їхній світ музики.


Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)Любов Хасл (Оксенюк), нікнейм DJ Ledy L
— Мій нікнейм розшифровується як Леді Любов. Я родом зі Світловодська, але вже 7 років проживаю у Кременчуці, відколи вступила до педагогічного коледжу. Взагалі-то я ріелторка, продаю квартири, але мене навчили діджейству, і я граю вже 3 місяці. Я отримала запрошення на цей конкурс і дуже рада, що граю для своїх земляків. За цей короткий проміжок часу вже виступала у Кременчуці, але грати у Світловодську — це зовсім по-іншому: бум емоцій! Тим більше, що це перший мій конкурс. А підтримати мене прийшли мої рідні.

— Коли ведучий представляв Вас, він наголосив, що Ви граєте складну музику. Чим зумовлений такий вибір?

— Музика, яку я грала, надзвичайно популярна в Європі, у великих тисячних клубах. Я хотіла показати Світловодську дещо новеньке, бо в основному всі грають популярні треки. Хотіла дати людям те, чого вони не чули, — попробувати трохи клубної музики.


Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)Володимир Зацепін, DJ Fire Vovka

— Володимире, як народжуються нікнейми діджеїв, зокрема Ваш?

— У Світловодську зараз я граю у двох клубах та працюю в одному з них арт-директором. Я працював значну частину свого життя барменом — мені подобається ця професія — і у мене було своє вогняне шоу (бармен-шоу з елементами вогню), з яким я у 2009-2010 роках їздив Україною. Мій знайомий діджей, який нині працює за кордоном, запропонував мені спробувати діджейство. І мені сподобалося — закохався у цю справу і граю з 2010 року. А на пам’ять про вогняні шоу вирішив залишити собі псевдонім Fire, хоча і зараз на великих вечірках стою за барною стійкою, бо мені це подобається. Я б залюбки попрацював на батлі з вогнем, щоб, граючи музику, свої емоції виражати ще й за допомогою вогню, але тут поблизу сцени діти, тому використовувати вогонь не став. Щодо дітей. У мене син Марк і донька Каріна. Донька сьогодні вперше стояла зі мною на сцені.

— Десь спеціально навчалися міксувати?

— Ні. Виключно бажання грати дало такі результати.

— Отож, Ви — меломан?

— Ой, це легке визначення! Я хворію музикою! Мені не треба нічого, лише дайте музику. Але співати я не вмію.

— Як готуєтеся до виступів?

— Мабуть, без перебільшення скажу, що усі діджеї (серед них і я), хочуть грати власну музику, в яку вони вкладають усю свою душу (і час також). Але публіку не можна забувати, у кожного слухача є улюблені пісні, які вони теж хочуть слухати. У першому виступі я зіграв два своїх треки, трохи популярної музики — нашої української і мені здалося, що людям такий набір сподобався. Побачимо, що скаже журі (нагадаємо, журі виступ сподобався теж — DJ Fire Vovka увійшов до трійки фіналістів — авт.). Не завжди вдається зіграти те, що заготовлює діджей, — завжди треба спостерігати за публікою і покладатися на свій смак. Кожен виступ — це експромт. Готувався я до одного, а звучало зовсім інше. Підготовка до конкурсу була тривалою. Скажу чесно: ведучий часто повторював: "Перше місце!.. Вісім тисяч!..", але я прийшов сюди не за цими грошима. Тут у журі — професіонал високого рівня, до мене підходили учасники з інших міст і ми розмовляли про співпрацю — я хочу поїхати в тур Україною і подарувати людям свої емоції у вигляді музики. Познайомитися з висококласними майстрами — оце справжній успіх.

— У Вас вже були виступи в інших містах чи за кордоном?

— Так, були. Поки що це Україна.

— Який з них для Вас був найвагомішим?

— Це виступ у селищі Власівці міста Світловодська. У 2015 році там був величезний фестиваль електронної музики "Open Air Білі піски", на якому нам вдалося зібрати 1700 глядачів. Я був його співорганізатором і хочу підкреслити, що, зібравши таку кількість людей, у нас не було жодного надзвичайного випадка, а це значить, що людям було чим зайнятися: два танцполи, окрема програма для дітей. Я б такі заходи проводив щотижня.

— Знаєте когось із сьогоднішніх конкурсантів?

— Лише Максима Середу — DJ S.m.i.t.e, резидента одного з нічних клубів Кременчука. Ми давно знайомі, адже я часто виступаю в Кременчуці.

— Діджеї — дружна спільнота?

— Надзвичайно! Ніяких підстав, ніякого злорадства — побільше б таких компаній. 9 березня — Всесвітній (!) день діджея. І щороку цього дня у Кременчуці збирається разом близько 16 діджеїв. Одного року окрім спілкування ми роз’їхалися по клубах Кременчука, Світловодська, Власівки, де кожен відіграв свій виступ безкоштовно — як подарунок публіці. Бо діджей — це не просто людина, яка тисне на кнопки.

Моїм кумиром є діджей з Америки Afrojack. Його мало хто у нас знає, але це зірка світового рівня, гонорари якого сягають від 40 до 60 тисяч доларів за півторагодинний виступ. Я їздив на його гру у Києві 2 роки тому. З українських подобається DJ Spartaque, який вже два роки як виступає у Бразилії, адже в Україні клубна культура не дуже в пошані. Тому я радий, що організатори влаштували цей конкурс.


Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)Максим Середа, DJ S.M.I.T.E

— Скільки років у Вашому житті діджейство?

— За пультом я вже 12 років, тобто досвід не маленький. Хоч я навчався у Кременчуцькому національному університеті і моя спеціальність далека від музики, музика мені подобалася завжди, подобалося спостерігати за діджеями в клубах — як вони працюють, як виглядають за пультом, як спілкуються з публікою.

— Тобто Ви тусовочна людина?

— Колись — так. А зараз я не відпочиваю в клубах, адже відпочинок має чимось відрізнятися від роботи. Але охоче там працюю, коли запрошують — це один з декількох напрямів моєї діяльності.

— Інші конкурсанти відзначали, що Ви легко спілкувалися з публікою, поєднували DJ з МС. Це природня говірливість і відкритість?

— Так, свого часу я працював на одній з кременчуцьких радіостанцій, тому поводитися з мікрофоном умію. Мікрофон допомагає налагодити контакт з публікою, тому компоную пульт і мікрофон. Але основне у спілкуванні з публікою — це гарний настрій, без якого не виходить гарно працювати. Втім, будь-яка робота у поганому настрої — це не робота.

— Ви створюєте власну музику? Де її можна почути окрім як на Ваших виступах?

— Так, пишу. Інколи вона звучить на KISS FM, DJ FM, куди відправляю треки. Їх беруть в ротацію. Але на радіо превалює комерційна основа, і якщо не вкладати в ротацію гроші, то далеко не підеш. Звісно, якщо це не суперталановитий трек. Але я не на тому рівні, щоб говорити, що мої треки саме такі. За великим рахунком, я на це ставку не роблю. На сьогодні мені достатньо того, що я зараз маю.

— Графік роботи у пізній час як поєднуєте з побутом?

— Вдень у мене — одна робота, вночі — інша. Шість років я займаюся просуванням різних кременчуцьких закладів відпочинку, працюю арт-директором, ведучи одночасно 2-3 проекти, тому спосіб життя у мене саме такий. Але діджейство ніколи не закидаю, бо мені подобається музика, публіка, подобається пробувати нові фішки, нові треки, нові ремікси. Завжди хочеться чогось нового!

— Когось вчите своїй улюбленій справі?

— Так, у мене працює школа діджеїв, де на даний момент 3 учні, а більше я не набираю задля ефективності. Вік — від 18 і вище — верхньої планки не ставлю. До речі, зараз тенденція, коли діджейству вчаться дівчата. Сам подібного навчання не проходив: починав працювати як МС, пліч-о-пліч працюючи з дідждеєм, дивився, спостерігав, вчився, пробував, а потім в один момент просто став за пульт і став грати.

— Чи маєте улюблений трек?

— Ні, такого немає. А ось улюблений стиль в музиці — мід темпо (середньотемпова музика — 100-105 ударів на хвилину, яка дуже добре качає публіку), те, що я грав на батлі.

— Часто берете участь у подібних конкурсах?

— Ні. А до Світловодська не планував їхати взагалі. За півтори години зателефонував мій товариш і сказав швидко збиратися. Мій виступ у батлі був цілковитою імпровізацією.

— Мабуть, спрацював гарний настрій?

— Так. Гарний настрій був у всіх, у мене також, тому все сталося саме так.

— Яка була перша думка, коли почули, що Ви виграли?

— Я не розраховував на перемогу, тому подумав: як так сталося? А потім: оце так! Мої друзі, які відправили мене на цей конкурс, раділи більше за мене. А загалом — емоції лише позитивні!

— Як плануєте витратити отримані гроші?

— На власні потреби, пов’язані з музикою, — куплю нові навушники замість тих, які доживають свій вік.

— Що побажаєте тим, хто далекий від діджейства або навпаки — хотів б освоїти цей рід занять?

— Якщо подобається — роби! Якщо не подобається — не роби! Усе залежить лише від внутрішнього бажання.


Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)Олег Бочкур, DJ Sky
— Родом я з Івано-Франківська, тривалий час живу в Києві. Діджейством займаюся з 1999 року — майже 20 років. Цього року брав участь у роботі журі в чемпіонаті з діджейства та з МС, який щороку проводиться в Івано-Франківську, куди приїздять 30-40 учасників. Це досить цікавий конкурс. Сьогодні теж було досить цікаво. Люди дуже позитивно реагують, тому, на мою думку, такі заходи слід проводити частіше.

— DJ — це вже Ваша професійна діяльність?

— Взагалі я займаюся написанням музики. У мене є напарник — Костя Озеров (DJ Konstantin Ozeroff), з яким ми працюємо дуетом. У нас майже 150 авторських робіт і реміксів. Ми працюємо з такими топовими артистами, як LOBODA, MONATIK, ONUKA, NK (Настя Каменських), Макс Барських, "Океан Ельзи". На кожного з них у нас є ремікс. Ці ремікси досить популярні, оскільки на радіостанціях мало танцювального матеріалу, і через це наші роботи охоче беруть. Практично кожен резидент в усіх нічних клубах України і країнах колишнього СНД грає наші ремікси.

— Як відбувається Ваша взаємодія з артистом? Ви запитуєте: можна ми візьмемо Вашу пісню?

— Так, ми зв’язуємося з менеджером, який направляє нам вихідний матеріал, з яким ми працюємо, створюючи ремікс. Інколи наші ремікси прослуховують, вносячи правки. Деколи це досить довгий процес. У нас є ремікси і на зарубіжних артистів. На жаль, з ними працювати складніше. Деякі наші треки є неофіційними, але ми їх граємо — вони популярні.

— Чи брали Ви участь у конкурсах діджеїв за кордоном?

— Ні, але виступав у клубах в Польщі, Туреччини, Румунії. Сподіваюся, що скоро цей перелік збільшиться.

— Як Україна виглядає на міжнародному ринку музики?

— Музика кожної країни відрізняється — є певний формат. Кожен діджей у своїй країні має власні вподобання щодо музики, але в принципі ми не дуже відрізняємося від Європи. Тенденції покращуються, тому, за моїми прогнозами, через 5-6 років у нас буде такий само формат, як і в Європі.

— Яка філософія виступу діджея? Кожен вибирає те, що йому подобається, чи заздалегідь вивчає смаки публіки?

— Кожен діджей — це особистість. Він може приїхати з власним матеріалом і грати лише його. Коли я їду виступати в інше місто, я виконую невеличку роботу: декілька днів сиджу і проглядаю живі виступи або відео з інстаграму саме цього клубу, щоб зрозуміти, яка музика там грає. Тому що клуби відрізняються один від одного. Бо якщо тебе запрошують, ти маєш показати, що ти не просто приїхав відіграти, а приїхав принести задоволення відвідувачам. Тому я роблю мікс: частково граю власну музику, частково граю те, що популярне у конкретному клубі. Кожен мій сет (1,5-2 години) складається орієнтовно на 40% з власних реміксів, решта часу — улюблена музика відвідувачів. Я готуюся, але все виходить спонтанно — орієнтуюся на реакцію. Мій посортований за роками і стилями арсенал, з яким приїжджаю, — близько 2 тисяч треків, з яких за сет я вибираю і граю — 40.

— У Вас унікальна пам’ять???

— Якщо на мелодії — то так. Але погана пам’ять на імена. Я постійно в русі, щотижня, а часто й щодня у мене нове місто, де є 20-30 знайомих, і їх кількість постійно зростає. Тому імена — це справжня проблема. Я сподіваюся, що люди з розумінням до цього ставляться, адже це реально складно. Але коли людина приходить і замовляє пісню, я асоціюю її образ з треком, тому часто наступного разу мені можна не казати, яку пісню ставити, — я вже її знаю.

— Як сім’я ставиться до Вашої такої незвичайної роботи?

— Я одружений. У мене є п’ятирічний син. Моя дружина — колишня піджейка (танцівниця на танцполі). Ми познайомилися в нічному закладі. Вона цілком розуміє і підтримує мене, до того ж це мій заробіток, який я приношу в сім’ю. Звісно, не кожна дівчина хоче, щоб її чоловік їздив по нічних клубах, але у нас є взаєморозуміння та довіра — і тому у нас все добре.

— Дякую за розмову і за те, що завітали до Світловодська.

— І Вам дякую.

З теми діджейства прокачалася Тетяна Юганова
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)
Є-є бро, або Битва діджеїв у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top