Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Наші вітання

ГОЛОВНОМУ ЗАВОДУ — 55! Зі святом, колеги! Новина з фото

ГОЛОВНОМУ ЗАВОДУ — 55! Зі святом, колеги!
Головний завод ТДВ "Об'єднання "Дніпроенергобудпром" веде відлік свого існування з 1963 року. 55 років для промислового підприємства — ціла епоха, сповнена злетів, падінь, переосмислення, реорганізації та досягнення нових вершин розвитку та об'ємів виробництва.
^ Реклама ^

Сьогоднішній ювілей — це ще одна успішна сходинка в історії нашого підприємства.

Хочеться привітати зі святом Головного заводу всіх працівників: і сивочолих ветеранів, які стали свідками народження заводу всього свого життя, і молодих спеціалістів та робітників, які приєдналися до нашого чудового колективу, здобувають досвід та привносять нове, сучасне бачення в процес виробництва залізобетонної продукції.

Особливі слова подяки тим, хто починав свою трудову діяльність за часів становлення, будівництва нашого підприємства. А тим, кого сьогодні, на превеликий жаль, вже немає поряд з нами — низький уклін за працю та відданість справі.

Нам постійно доводиться вирішувати складні, важливі завдання, але ми з гідністю справляємося з ними, адже наш колектив пройшов випробування часом і готовий до нових звершень.

Маємо чудову нагоду подякувати всім за роботу і побажати миру , добра, нових звершень, творчих проектів, наснаги і, звичайно, досягнення нових вершин, подальшого економічного та професійного розвитку.

МАРОН Іван Едуардович, Генеральний директор ТДВ "Об'єднання "Дніпроенергобудпром", Заслужений будівельник, енергетик, Почесний громадянин м.Світловодська та сел.Власівка

БУР'ЯНСЬКИЙ Михайло Миколайович, заступник генерального директора ТДВ "Об'єднання "Дніпроенергобудпром", директор Головного заводу


ГОЛОВНОМУ ЗАВОДУ — 55! Зі святом, колеги!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top