П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Відео Спорт

«Svetlovodsk Summer Cup 3x3 2018» Новина з фото Новина з відео

«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
8 липня у спортивному залі Світловодського МСК ім.Анатолія Тузовського вперше відбувся міськрайонний турнір з баскетболу "Svetlovodsk Summer Cup 3x3". Слід зазначити, що перший турнір мав успіх — він зібрав 79 учасників (15 чоловічих та 25 юнацьких команд) з Кропивницького, Бобринця, Олександрії, Кременчука, Одеси та Світловодського району, чому його організатори надзвичайно раді.


Організатором турніру виступила ГО "Час спорту" під керівництвом молодих світловодів Миколи Фокасія та Максима Кушніра.

На відкритті турніру до учасників змагань з вітальним словом звернувся головний суддя змагань Володимир Лисак, який нагадав, що головним девізом таких змагань є олімпійський принцип:

"Перемога — не головне, набагато важливіше — дружні відносини, обмін досвідом та підвищення майстерності".


Далі розпочались змагання, які проводилися в двох категоріях: чоловіки і юнаки U18. Усі матчі проходили на одному подихові, з посмішкою і в дружній атмосфері. Попри це боротьба за перемогу була наполегливою та завзятою, і ніхто не хотів поступатися. Підтвердженням цьому стали ігри за призові місця та фінал турніру.

Отже, переможцями в категорії юнаків U18 стала команда Світловодського району "AUX" (Максим Кушнір, Іван Рибченко, Ростислав Стадник), яка зіграла всі змагання без єдиної поразки і посіла перше місце. Друге місце отримала команда "Мийники" міста Кременчука Полтавської області (Сергій Косенко, Олександр Троян, Андрій Антіпов), яка в запеклій боротьбі перемогла на останніх секундах команду земляків "Четвертушка" (Микола Коноваленко, Олександр Олежко, Антон Осінін, Ілля Терещенко), яка, відповідно, посіла третє місце.

У категорії чоловіки переможцями стали представники Кременчука — команда "Ушкуйники" (Олександр Сай, Роман Радченко, Владислав Калініченко), які в півфіналі здолали Світловодську команду "Старпери" (Андрій Скляровський, Володимир Лисак, Анатолій Хижняк), яка посіла, відповідно, друге місце. Третя сходинка за командою Світловодського району "AUX" (Максим Кушнір, Іван Рибченко, Ростислав Стадник), яка виборола бронзу. До речі, саме ця команда була найрезультативнішою у цьому турнірі, виборовши по одному призовому місцю у кожній категорії.

Найкращими гравцями команд стали: MVP (чоловіча категорія) — Роман Радченко, MVP (юнаки U18) — Максим Кушнір.

Гравці усіх команд-учасниць висловили вдячність організаторам за теплий прийом, прекрасний зал, грамотне і безкомпромісне суддівство. У свою чергу особисту подяку організатори турніру висловлюють Сергієві Твердовському — голові Світловодської райдержадміністрації, який безпосередньо брав участь в організації цього масштабного заходу.

«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»
«Svetlovodsk  Summer Cup 3x3 2018»


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top