Четвер, 18 квітня 2024
Кримінал

Працівники поліції викрили чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом Новина з фото

Працівники поліції викрили чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом
Крім того, 23-річний житель Світловодська виявився причетним ще й до крадіжки. За вчинене особі може загрожувати покарання – від 5 років позбавлення волі.


До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідома особа заволоділа мопедом, який він залишив на території підприємства в ангарі.

"Поліцейські встановили причетність до злочину місцевого мешканця. Як з’ясувалося, чоловік проходив стажування на підприємстві, де помітив акумуляторну батарею та вирішив її викрасти. Вночі зловмисник проник на територію і забрав запчастину. Втім на зворотному шляху побачив у відчиненому ангарі мопед. Чужий транспорт чоловік теж привласнив, поїхав ним додому та сховав у підсобному приміщенні", – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top