Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Спорт

ФК «Спарта» у Ковелі змагалася з найсильнішими Новина з фото Новина з відео

ФК «Спарта» у Ковелі змагалася з найсильнішими
1-3 червня міжнародний фестиваль футболу "Kovel Cup Time" зібрав на ігровому полі 20 команд юнаків 2008-2009 років народження з багатьох куточків України, з Польщі та Білорусі. Світловодськ на ньому представляла команда КДЮСШ №1 ФК "Спарта".


Загалом світловодці провели 9 ігор, з них програли лише одну (з рахунком 3:2) команді "Волинь" (Луцьк), яка і стала переможцем цього турніру. У грі за п’яте місце ФК "Спарта" з рахунком 2:1 обіграв луцьку команду "Форвард" — трикратного фіналіста цього турніру попередніх років.

Світловодськ брав участь у цьому фестивалі вперше, і ніхто не очікував, що команда з маленького міста покаже такі гідні результати. Адже тренери інших команд — це тренери відбору, тобто вони займаються лише з найсильнішими гравцями. У той час як світловодська команда — це усі, хто прийшов і виявив бажання грати. Тим приємніше, що Захар Волощук був визнаний кращим захисником, а Олександр Поліщук (капітан команди) — кращим гравцем.

Тренер ФК "Спарта" Андрій Скворцов висловлює подяку ТМ “Королівський смак” в особі Максима Короля та батькам вихованців за сприяння в організації поїздки на змагання.

Олександр Поліщук
Захар Волощук
Андрій Скворцов (по центру)


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top