Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Троє дзюдоїстів Світловодська стали чемпіонами області Новина з фото

Троє дзюдоїстів Світловодська стали чемпіонами області
19 травня у Кропивницькому відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків 2003-2005 років народження. Це були відбіркові змагання на чемпіонат України. За шанс представляти область на всеукраїнському рівні боролися понад 100 дзюдоїстів з усіх регіонів Кіровоградщини, у їх числі й вихованці Світловодської КДЮСШ №1.
^ Реклама ^

Вихованці Рудольфа Матвєєва його не підвели. Троє стали чемпіонами області у своїх вагових категоріях — Ярослав Бережний (42 кг), Станіслав Рибін (46 кг), Артем Желєзнов (60 кг). Ці хлопці увійшли до складу збірної команди і виступатимуть за Кіровоградщину на чемпіонаті України, що відбудеться 5-6 червня у Києві. Бронзу на цьому турнірі виборов наш земляк Сергій Постіл (73 кг).

Троє дзюдоїстів Світловодська стали чемпіонами області

Наступного дня, 20 травня, світловодські дзюдоїсти виступили у Кременчуці на традиційному всеукраїнському турнірі Кубок "Кremen CUP", де змагалися юнаки і дівчата 2005-2010 років народження. Понад 500 учасників з багатьох куточків України боролися за призи.

Титул чемпіона вибороли четверо вихованців Світловодської КДЮСШ №1 — Матвій Фарафонов, Артем Опришко, Ярослав Бережний, Нікіта Агейченко. Срібну медаль здобув Назар Мусієнко, бронзову — Микита Бодюл.

"Хлопці виступили добре. Зараз націлюємося на чемпіонат України, тому продовжуємо тренуватися у посиленому режимі", — говорить Рудольф Матвєєв.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top