П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

Один постріл з рушниці: одного чоловіка вбито, другого поранено у День перемоги

Один постріл з рушниці: одного чоловіка вбито, другого поранено у День перемоги
"Мій батько захищався, це була самооборона!" – стверджує Сергій Кундо, син 65-річного Володимира, який 9 травня з мисливської рушниці вбив одного з нападників і поранив іншого у власному будинку в садовому товаристві "Аврора" у м.Світловодськ.


Ми записали розповідь Сергія:

"Близько 21:30 мені зателефонувала батькова дружина і промовила:

"Негайно приїжджай, батька вбивають!"


Я викликав швидку допомогу, поліцію і помчав на дачу. Приїхав, коли трагедія вже сталася, але поліції ще не було. Перед очима постала така картина: розгублений батько з рушницею, перед ним мертвий молодий чоловік… З’ясувалося, що був ще один поранений, але його відвезли до лікарні друзі. Ще двоє молодиків крутилися біля трупа, хотіли піти, але ми їх затримали до приїзду поліції.

Батько розповів, що ввечері до нього зайшов знайомий по дачному товариству Іван, якого всі звуть майором, він вдягнений постійно у камуфляжну форму. Але вони швидко розпрощалися і Іван пішов геть. Через мить у хвіртку стали стукати молодики і питати:

"Де майор?"


Батько відкрив хвіртку і отримав кулаком в обличчя. Далі вже кілька хлопців продовжили бити його у власній оселі. Йому вдалося дістатися до сейфа з мисливською рушницею і пригрозити нападникам:

"Забирайтеся звідси, інакше…"


Один з "героїв" підійшов впритул і намагався висмикнути рушницю з рук батька. Гримнув один постріл. Упали двоє – одного вбито, другого поранено в живіт.

Тільки о 7-ій ранку мені вдалося відправити батька до лікарні. Після двох інфарктів, побиття і явного шоку, я дуже хвилювався за його життя. Наразі він лікується у неврологічному відділенні Центральної районної лікарні. Наскільки мені відомо, поранений чоловік – у реанімаційному відділенні.

Співчуваю рідним і близьким покійного, бажаю одужання пораненому, але не хочу, щоб мого батька несправедливо засудили за злочин, якого він не скоював. Це була самооборона".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top