Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Музика рідного дому лунала у районному Будинку культури Новина з фото

Музика рідного дому лунала у районному Будинку культури
22 квітня Світловодський районний Будинок культури зустрічав шанувальників пісні, які завітали на звітний концерт знаного не тільки на Світловодщині, а й далеко за його межами, народного аматорського вокального ансамблю "Дніпряночка" (керівник заслужений працівник культури України Надія Татарнікова).
^ Реклама ^

В фойє закладу розмістилась фото-виставка, присвячена багаторічній творчій діяльності колективу, який раніше мав назву "Сударушка". У концертній залі – повний аншлаг. Колектив ансамблю щиро і сердечно привітала директор Будинку культури Надія Грижунова і вручила вокалістам запашний коровай.

Пісня "Музика рідного дому", яку учасники колективу виконали разом з ансамблем бального танцю "Ритм" ЦДТЮТ (керівник Ярослав Мусієнко) і стала лейтмотивом концертної програми.

Музика рідного дому лунала у районному Будинку культури

Щирими оплесками зустрічали глядачі наймолодшу учасницю концерту Анастасію Татарнікову, з піснею "Діти України", хореографічний колектив "Барвінок" районного Будинку культури (керівник Ніна Коломієць), чоловіче вокальне тріо у складі Юрія Ревенка, Євгенія Татарнікова та Володимира Котляра.

Яскравим та зворушливим було виконання фінальної пісні "Я родом з України" під час якої концертна зала наповнилася дітьми з різнокольоровими кульками. Тридцять третій день народження колективу пройшов на 12 балів!

Бажаю колективу натхнення, успіхів, творчої наснаги та людської вдячності за збереження безцінних скарбів народної творчості.

Музика рідного дому лунала у районному Будинку культури


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top