Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

У Світловодську активістів навчатимуть впливати на владу з використанням петицій

У Світловодську активістів навчатимуть впливати на владу з використанням петицій
Цієї середи, 25 квітня, команда ГО "Асоціація Політичних Наук" проведе тренінг у Світловодську. Учасників заходу навчать грамотно адвокатувати важливі для громади питання, використовуючи сучасні інструменти електронної демократії та прямої дії. Зокрема, значну увагу експерти АПН закцентують на електронних петиціях та мирних зібраннях.
^ Реклама ^

"При грамотному підході до використання інструменту електронних петицій він може стати головним елементом адвокації будь-якого важливого для громади питання. Законодавство гарантує розгляд кожної петиції, навіть якщо вона не збирає потрібної кількості голосів на свою підтримку", - наголосила на важливості даного інструменту аналітик ГО "АПН" Юлія Бочарова-Туз.


Тренінг відбудеться 25 квітня, з 14:00 до 17:00, за адресою м.Світловодськ, вул. Героїв України, 96 (перший поверх, к.10, ГО "Майбутнє без меж"). Проїзд учасникам з інших населених пунктів відшкодовується.

"Ми чекаємо на тих, ком не байдуже. Від учасників нам потрібно лише бажання вчитись впливати на владу. У свою чергу ми поділимось усім, що знаємо. Навчимо користуватись всіма доступними механізмами місцевої демократії. Окрім того, ми плануємо підтримувати учасників наших тренінгів у всіх їх подальших адвокаційних кампаніях, надавати власний сайт для створення важливих для них петицій, а також допомагати з інформаційним висвітленням", - зазначив Дмитро Сінченко, голова Асоціації Політичних Наук.


Тож чекаємо Вас у Світловодську)

Для довідки: Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект "Посилення коаліції РПР") в рамках виконання проекту "Кіровоградський пілот: електронні петиції як засіб дієвості адвокасі-кампаній на місцевому рівні", який впроваджується спільно ГО "Український незалежний центр політичних досліджень" та ГО "Асоціація Політичних Наук".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top