Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Свято театрального мистецтва відбулося у Миронівці Новина з фото

Свято театрального мистецтва відбулося у Миронівці
31 березня 2018 року с.Миронівка Світловодського району гостинно зустрічало учасників та гостей районного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів "Театральна весна Кіровоградщини".
^ Реклама ^

Глядачі переглянули мініатюру-жарт "У парку" у виконанні акторів-аматорів театрального колективу Миронівського сільського будинку культури: Євгенії Харитонович, Юлії Ус та Олега Конограя, керівник та режисер Валентина Стратієнко.

Комедію характерів, за п’єсою Олександра Фредро "Свічка згасла", або "Приборкання норовливого", представив театральний колектив "Акцент" Павлівського сільського будинку культури. Дійові особи та виконавці: Пан Борислав — Володимир Горлов, пані Ольга — Тетяна Тихонова, режисер Олена Нестерова.

Актори творчих колективів були неперевершені у втіленні колоритних і яскравих образів. Бурхливими оплесками глядачі підтримали всіх виступаючих, адже свято театрального мистецтва — це яскрава сторінка у житті Світловодського району і цю подію чекають всі учасники театральних колективів, щоб своїми акторськими роботами здивувати і порадувати і членів журі, і односельців.

Нагороди колективам будуть вручені під час відкриття районного свята театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти".

Ольга Тітова,
провідний методист з театрального жанру Світловодського РБК
Свято театрального мистецтва відбулося у МиронівціСвято театрального мистецтва відбулося у МиронівціСвято театрального мистецтва відбулося у МиронівціСвято театрального мистецтва відбулося у МиронівціСвято театрального мистецтва відбулося у МиронівціСвято театрального мистецтва відбулося у Миронівці


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top