Вівторок, 16 квітня 2024
Освіта Люди

Молоді та перспективні

Молоді та перспективніЩорічно у березні у нашому місті, за ініціативи управління освіти, методичного кабінету та міськкому профспілки працівників освіти та науки, проходить декада молодого вчителя, під час якої педагоги-початківці показують, яких успіхів вони досягли за перший рік роботи у школі.
Цього року захід відбувся на базі ЦДЮТ. З 13 молодими спеціалістами впродовж цього терміну працювали методисти, заступники директорів шкіл і ось прийшов час показувати: чого вони навчилися, чого вдалося досягти. Протягом декади молоді вчителі зустрілися з педагогічними династіями міста, проводили відкриті уроки, позакласні заходи тощо.


Анастасія Кондрашова (вчитель початкових класів, школа №5), Світлана Башкіна (психолог, школа №2), Олександр Чорний (учитель фізичної культури, школа №7), Олена Устенко (вчитель англійської мови, школа №4) – ось учасники конкурсу молодого вчителя. Під час заходу вони розповідали про себе, про свої перші кроки на педагогічній ниві, тлумачили власне розуміння обраної професії, презентували свої уподобання, проходили тести «У світі мудрих думок» і довели: вони творчі особистості, сповнені надій досягти великих успіхів у професії. Троє з них наприкінці березня поїдуть до Кіровограда на обласний зліт молодого вчителя.

Молодим вчителям вручили Дипломи управління освіти, квіти на невеличкі грошові винагороди, які стали можливими завдяки турботі та піклуванню про освітян Нелі Пиленок, голови міськкому профспілки працівників освіти та науки.

Тетяна ЗИМА.
На фото: Анастасія Кондрашова, Світлана Башкіна, Олександр Чорний та Олена Устенко розкрили всі свої таланти.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top