Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Дякуємо за співпрацю «Віснику Кіровоградщини» Новина з фото

Дякуємо за співпрацю «Віснику Кіровоградщини»
Свій другий день народження 22 березня "Вісник Кіровоградщини" святкував у тісному колі друзів і партнерів газети, які мають причетність до першої сотні номерів супер-позитивної, змістовної, кольорової газети.
^ Реклама ^

Незважаючи на свій юний вік, "ВК" встиг завоювати серця десятків тисяч жителів регіону, бо розповідає про простих мешканців нашого краю: трударів, поетів, художників, народних майстрів, педагогів, спортсменів, цікавих особистостей. Окремими темами газети є сьогоднішній соціально-економічний розвиток і пам’ятки історії Кіровоградщини. Це привертає увагу до газети людей різних поколінь, різних професій, різних політичних поглядів. Все це неабияк тішить засновника і головного редактора газети Богдана Дроздова.

Говорять учасники святкового заходу:

Тетяна Шаповалова, заступник редактора газети "Світловодськ вечірній":
"Мені особисто подобається працювати з молодими, креативними, талановитими і невгамовними людьми, які пишуть історію Кіровоградщини на сторінках "Вісника", і робити свій внесок у цю справу. А результат цієї спільної роботи читачі можуть бачити щотижня. Бажаю "Віснику Кіровоградщини" процвітання, збільшення кола читачів, а колегам-журналістам — реалізації нових цікавих проектів, втілення усіх творчих задумів, натхнення і задоволення від своєї праці".


Ксенія Бондаренко, куратор Арт галереї "Наше місто":
"Безмежно вдячна "Віснику Кіровоградщини" за те, що наша галерея (теж новий творчий проект) не сходить зі сторінок газети! Ми проводимо виставки, майстер-класи, зустрічі з цікавими людьми і через деякий час тисячі людей дізнаються про наші заходи через газету, завдяки талановитим журналістам і фотокореспондентам. Бажаю, щоб усе хороше у вашій роботі подвоювалось, а неприємності оминали вас стороною".


Альона Зозуля, кореспондент газети "Вісник Кіровоградщини":
"Працюю в газеті менше року, але вже вважаю її своєю. Щаслива від того, що можу писати для такого яскравого видання, щодня спілкуватися з десятками наших читачів, зустрічатися з цікавими авторами і героями наших публікацій. Наповнюючи інформацією сайт "ВК", я опановую новий для мене напрямок роботи і дякую головному редактору Богдану Дроздову за науку. Працювати у нашому маленькому колективі — одне задоволення!"


Ігор Котляров, фахівець з інформаційних технологій редакції газети "Світловодськ вечірній":
"З "ВК", зокрема з редактором газети Богданом Дроздовим у нас склалися дружні, партнерські стосунки. Ми ділимося один з одним досвідом у питаннях інформаційних технологій, програмного забезпечення. Часто обмінюємося фотографіями, адже буває, що в один і той же час відбувається кілька заходів у різних місцях, а скрізь потрібно встигнути і все сфотографувати. Цікаво завжди бути у вирі подій і відображати все, що відбувається у нашому місті, на своїх світлинах. І взагалі працювати у колі творчих, ініціативних людей — це справді класно!"


Дякуємо колективу "Вісника Кіровоградщини" за співпрацю! Сподіваємося, що попереду у нас ще багато цікавих тем і спільних проектів.

У свою чергу редакція газети "Вісник Кіровоградщини" дякує кожному, хто протягом останніх тижнів телефонував, писав та приходив з привітаннями і добрими словами з нагоди ювілеїв газети. Ми надзвичайно цінуємо ваше прихильне ставлення до нашої праці.
З повагою колектив "ВК"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top