Субота, 20 квітня 2024
Ксенія Бондаренко Афіша Світловодська

АФІША: Конкурс писанки "Прикрашаємо великоднє дерево" Афіша

АФІША: Конкурс писанки "Прикрашаємо великоднє дерево"
Наближається Великдень, традиційним символом якого вважається писанка. Особливо це свято люблять дітлахи, оскільки можна проявити свої творчі здібності при розмальовуванні святкових яєць.


Коли яскравих гарненьких писаночок назбирається багато, то можна прикрашати ними все довкола: повісити, наприклад, біля дверей як оберіг, зробити композицію та поставити вдома на видному місці або прикрасити ціле дерево.

Наряджаючи молоді дерева стрічками та яскравими розписаними яйцями, люди допомагали весні прийти швидше та подолати зимові холоди. Найвідоміше великоднє дерево знаходиться в Німеччині у чоловіка на ім’я Фолькер Крафт. Починав він з 18 писанок, зараз в його колекції — понад 10 000 різнобарвних яєць.

Перше великоднє деревце з’явилося у Світловодську в 2016 році, тоді його прикрасили 30 конкурсних писанок. У 2017 році деревце виросло до шістдесяти кольорових яєчок. Хочемо, щоб і цього року наше святкове дерево підросло. Тож організатори конкурсу ГО "Світле місто" та Арт галерея "Наше місто" запрошують усіх бажаючих взяти участь у прикрашанні великоднього дерева. Кожна писанка, створена вами, стане оберегом для нашого міста та нашої країни, а шість авторів найкращих писанок традиційно отримають смачні призи від ТМ "Королівський смак" та ГО "Наше місто".

До участі запрошуються усі бажаючі!

Місце проведення: Арт галерея "Наше місто"
Тривалість конкурсу: 24 березня 2018 – 7 квітня 2018.

Усі писанки приймаються у двох номінаціях: традиційна та сучасна писанки. Тема традиційної писанки – дерево життя. А от що стосується сучасної, то тут на допомогу авторам прийдуть сучасні матеріали та фантазія.

Умови конкурсу
  1. На участь у конкурсі можуть бути направлені як колективні, так і індивідуальні роботи.
  2. Вік учасників від 3 до 99 років
  3. Експонати передаються оргкомітету у користування та не повертаються.
  4. За неправильне оформлення робіт оргкомітет відповідальності не несе. У разі, якщо конкурсна робота не буде підписана та не підготована належним чином, вона вважається такою, що не бере участь у конкурсі.
  5. Ви можете власноруч прикрасити великоднє дерево власноруч виготовленою писанкою з 24 березня у Арт галереї "Наше місто" за адресою: місто Світловодськ, вул. Героїв України 40 з вівторка по п'ятницю з 10:00 до 18:00. У суботу та неділю з 11:00 до 16:00.
    Зверніть увагу: роботи обов'язково слід підписати, прикріпити папірець до стрічки та вказати тел. ПІБ, вік, місто проживання. Робота повинна бути підготовлена для підвішування.
  6. Визначення переможців та нагородження відбудеться 12 квітня о 16:00 як частина святкового заходу.
  7. Переможці будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками від ТМ "Королівський смак" і ГО "Наше місто".

Вимоги до оформлення робіт

Обов'язковою є наявність стрічки для підвішування. До стрічки кріпиться бейдж (папірець будь-якого кольору), на якому обов'язково слід вказати ПІБ автора роботи, вік, місто проживання, мобільний телефон (автора чи його батьків у разі, якщо автор неповнолітній).

Зробимо світле свято весни у нашому місті яскравішим!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top