П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Дзюдо: з «Київської весни» з медалями Новина з фото

Дзюдо: з «Київської весни» з медалями
10 березня столиця України приймала учасників традиційного Всеукраїнського турніру з дзюдо серед юнаків "Київська весна". Понад 500 спортсменів з Румунії, Азербайджану, Литви, Латвії, Білорусі та України взяли участь у змаганнях, що відбулися у легкоатлетичному манежі на Березняках. Свої бійцівські здібності на турнірі показали й троє вихованців Світловодської КДЮСШ №1.
^ Реклама ^

Це офіційний турнір, організований Федерацією дзюдо України. Змагання відбулися за олімпійською системою. На шести татамі боролися юнаки двох вікових категорій 2003-2004 та 2005-2006 років народження. Зі Світловодська у старшому віці виступили Станіслав Рибін та Артем Желєзнов. Як нам розповів тренер з дзюдо Рудольф Матвєєв, Станіслав виступив у ваговій категорії 46 кг, де змагалися 39 часників. За словами тренера, як і завжди, юнак продемонстрував високі бійцівські здібності: переміг бійців з Ужгорода, Києва та Чернігова. Найважчою виявилася четверта сутичка за вихід у фінал з бійцем із Азербайджану, але Станіслав зміг здобути переконливу перемогу. Фінальна сутичка була з одеситом, у додатковому часі Станіслав отримав зауваження і через це програв супернику. У результаті Станіслав став срібним призером.

У ваговій категорії 50 кг, у якій змагалися 32 учасника, боровся наш земляк Артем Желєзнов. Артему вдалося здолати бійців з Житомира, Чернігова, Миронівки Донецької області. У півфіналі Артем програв спортсмену з міста Марганець Дніпропетровської області, а потів здобув ще одну перемогу над спортсменом із Покровська. На жаль, у сутичці за третє місце Артем поступився суперникові і посів 5 місце.

Успішно виступив у молодшій віковій категорії Микита Агейченко. Спочатку хлопець переміг бійців з Одеси, Чернівців та Києва. За вихід у фінал він програв одеситу, але бій з харків’янином за третє місце приніс нашому землякові переконливу перемогу. З-поміж 44 спортсменів Микита виборов бронзу.

"Я вважаю, що на такому представницькому турнірі наші хлопці виступили вдало: вибороли срібло, бронзу і п’яте місце — це достойний результат", — так прокоментував досягнення своїх вихованців Рудольф Матвєєв.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top