Субота, 20 квітня 2024
Спорт

Світловодські ветерани футболу — срібні призери Новина з фото

Світловодські ветерани футболу — срібні призери
З листопада 2017 року по березень 2018 року тривали змагання з футзалу серед ветеранів (50+) м.Кременчук. За титул переможця змагалися чотири команди — "Гарант 1" та "Гарант 2" (м.Кременчук), "Че-К" (с.Піщане) та збірна команда м.Світловодськ.


Змагання з футзалу пройшли у три тури. Остання зустріч відбулася 3 березня на базі спорткомплексу "Граніт" м.Кременчук. Цього дня світловодці зустрілися з володарями кубку України серед ветеранів — командою "Гарант 1", яка не програла жодної гри, і у напруженій боротьбі програли господарям поля з рахунком 3:2 (їхні дві попередні зустрічі закінчилися нічиєю — 5:5). У результаті кременчуцький "Гарант 1" став переможцем змагань, світловодська команда виборола срібло, "Гарант 2" — бронзу. Загалом світловодці провели 9 ігор: здобули одну поразку, дві нічиїх, а решту ігор виграли.

Кращим бомбардиром змагань визнали Юрія Заніздру, кращим воротарем — Володимира Чирочку. Голова ради ветеранів футболу м.Світловодська Анатолій Сербин розповів, що такі змагання проводяться вперше, і оптимістично додав:

"Ми щиро сподіваємося, що наступного разу ми більш ефективно виступимо на цих змаганнях".


Анатолій Сербин дякує спонсору команди Володимиру Чирочці за фінансову допомогу, завдяки якій ветерани мали можливість виступити у Кременчуці, а також усім футболістам, які відгукнулися на запрошення взяти участь у змаганнях: Ігореві Нотаріусу, Михайлові Штиволі, Володимирові Бондарю, Анатолієві Ричкову, Юрієві Заніздрі, Сергієві Лукашову, Олександрові Кірєєву, Володимирові Федотьєву, Олегові Горбуленку.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top